Az öngyilkosok kívülről nézve megbánják a tettüket?
Sokat gondolkodom ezen nehéz a szivemnek mert féltékeny vagyok és nem bírom ha az emberek bántanak
rosszindulatuskodnak velem. sirhatnékom van ha lekezelnek valahol vagy nem kedvesek velem. vagy a páromra mosolyog a benzinkutas mikor meglát hogy én is ott vagyok meg fapofa
Utolsó. :DDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy kérdező hülye vagy. Én már kétszer próbáltam öngyilkos lenni, bányató közepén is, úgy hogy nem tudok úszni. Mégis túléltem simán. Akkor halsz meg csak szerintem, ha meg kell. Bármennyire is mesevilág szöveg.
Amugy én is a mesevilágban hiszek. Rájöttem hogy eleve rosszul gondoltam az egészet. Ez nem úgy működik hogy "magadra erőlteted" és nagy nehezen megcsinálod.
Ha majd tényleg öngyilkos leszel, akkor nem ezen fogsz gondolkodni, csak hajt az adrenalin vagy akármi hogy megöld magad, észre se veszed. Meg egy éjszaka felkeltem, de tök nyugodt meg minden, nem féltem semmi és kisétáltam útra.. lol.. nem lett semmi mert egy kocsi jött és az is megállt meg dudált meg üvöltőt nekem. Én meg kb magamnál se voltam, csak mintha alva jártam volna, visszamentem járdára és bementem kocsi meg tovább ment szóval gondolom azt hitte csak egy hülye vagyok aki szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!