Hogyan kezelhetném a komplexusomat?
Az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolatom apámmal. 2-3 hónapja nem beszélünk. Egy veszekedés miatt, aminek az lett a vége, hogy otthagytam őt. Azóta nem veszi fel a telefont, vagy ha mégis, nagyon lekezelő, rideg és barátságtalan. Számtalanszor próbáltam kibékülni vele, de nem tudok. Ez nem új keletű dolog. Gyerekkoromban is sokat veszekedtünk. Soha nem mutatta ki hogy szeret, nem éreztem, hogy mellettem állna. Soha nem is monda. Bármiért rajongtam, ő utálta. Bármit tettem, neki soha nem volt elég jó. Soha nem bízott bennem. Ha erre rákérdeztem, mindig azt felelte, csak beképzelem! Olykor, még azt is a fejemhez vágta, hogy soha nem akart gyereket.
Nos, az elmúlt néhány hónapban, arra döbbentem rá, hogy esetleg részben ezért is, de nem tudok férfi társaságban normálisan viselkedni. Feszélyezve érzem magam, zavarban vagyok. Nem volt rendes apakép az életemben. Arra jöttem rá továbbá, hogy a 35, 40 éves férfiak sokkal inkább keltik fel az érdeklőbésem mint a korosztályom. Sokat gondolkodom ezen mostanság, és érzelmileg igencsak a padlón vagyok. Soha nem volt rendes párkapcsolatom, mindig csak a ,,szerető" szerepet töltöttem be. Csak 1, maximum 2 éjszakás kaland voltam a partnereim szemében. Teljesen tanácstalan vagyok. Úgy érzem soha nem találok olyan férfit, akinek nem csak a testem kell.
Az értelmes, segítőkész tanácsokat, válaszokat előre is nagyon köszönöm!
19/L
#9 vagyok újra. Rengeteg ilyen téma van. Ebben én is benne vagyok. :) de el kell fogadnod magadat hogy te tényleg az idősebbekhez vonzódsz. Ne add fel. És ha igazán szeretitek egymást akkor valóban kortalan a szerelem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!