Egy tizes skálán hanyasra értékeled a gondolkozásod normálisságát?
Hat a mai fiatalok szintjen nezve en 9et adnek magamnak. Eleg ertelmesnek tartom magam, de persze nekem is vannak "sotet" 5 perceim. :D
19/l
3.Sajna dolgozok úgyhogy kénytelen vagyok napi 8-9 órában 7-8 lenni de igyexem lüke lenni :)
Néha itt is 7-8 vagyok.
16:40
Ezt miért nekem írtad én nem mondtam, hogy okos vagyok vagy okosabb. Azt mondtam totál máskép gondolkozom és mindent máskép közelítek meg (ez nem feltétlen okos csak így van, inkáb fura gondolat menetnek nevezném) ezért mondtam, hogy ha mások logikája a 10 (tehát normális) akkor az enyém -10 (tehát nem igen normális, fura, hogy okos vagyok-e azt nem nekem kell eldöntenem).
Szerintem az alattam lévőnek akarhattad mondani, ő mondta, hogy okos.
18:36
Hát felteszem az egyik lábam a másik térdemre (így kifelé van a cipőfűző). Majd alányúlok az egyik kezemmel, a másikkal meg felül át nyúlok és úgy kötöm meg, hogy nem látom mit csinálok, csak úgy érzésre. Ezt hívják úgy, hogy "alulról" köti a cipőfűzőt. XD Szemből nem megy, nem esik kézre. :/
relativ :) attol fugg milyen tarsasagba mozogsz. ha most az atomfizikarol kene picsogjak valakivel akkor minuszba lennek, de eletfelfogasilag, ha azt vesszuk hogy a koromhoz kepest konzervativ vagyok, akkor 8 :)
18L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!