Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy tizes skálán hanyasra...

Egy tizes skálán hanyasra értékeled a gondolkozásod normálisságát?

Figyelt kérdés
10-es nagyon normális, 1-es nagyon nem normális.
2010. ápr. 6. 16:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%
Én vagyok a 4. válaszoló. Én is 8-9-et adtam volna magamnak, de amint észrevettem a többiekét, azt gondoltam, akkor én sem lehetek 9.
2010. ápr. 6. 17:19
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Hat a mai fiatalok szintjen nezve en 9et adnek magamnak. Eleg ertelmesnek tartom magam, de persze nekem is vannak "sotet" 5 perceim. :D

19/l

2010. ápr. 6. 17:35
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az, ha alulról kötöd meg a cipőd? :D
2010. ápr. 6. 18:36
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja és szerintem nekem olyan 3.
2010. ápr. 6. 18:36
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

3.Sajna dolgozok úgyhogy kénytelen vagyok napi 8-9 órában 7-8 lenni de igyexem lüke lenni :)

Néha itt is 7-8 vagyok.

2010. ápr. 6. 19:10
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
19:10 vagyok nem 3. hanem 3
2010. ápr. 6. 19:12
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

16:40

Ezt miért nekem írtad én nem mondtam, hogy okos vagyok vagy okosabb. Azt mondtam totál máskép gondolkozom és mindent máskép közelítek meg (ez nem feltétlen okos csak így van, inkáb fura gondolat menetnek nevezném) ezért mondtam, hogy ha mások logikája a 10 (tehát normális) akkor az enyém -10 (tehát nem igen normális, fura, hogy okos vagyok-e azt nem nekem kell eldöntenem).

Szerintem az alattam lévőnek akarhattad mondani, ő mondta, hogy okos.

18:36

Hát felteszem az egyik lábam a másik térdemre (így kifelé van a cipőfűző). Majd alányúlok az egyik kezemmel, a másikkal meg felül át nyúlok és úgy kötöm meg, hogy nem látom mit csinálok, csak úgy érzésre. Ezt hívják úgy, hogy "alulról" köti a cipőfűzőt. XD Szemből nem megy, nem esik kézre. :/

2010. ápr. 6. 19:32
 18/32 anonim válasza:
100%

relativ :) attol fugg milyen tarsasagba mozogsz. ha most az atomfizikarol kene picsogjak valakivel akkor minuszba lennek, de eletfelfogasilag, ha azt vesszuk hogy a koromhoz kepest konzervativ vagyok, akkor 8 :)

18L

2010. ápr. 6. 22:10
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
8:):) 14 éves koromra egész felnőttiesen próbálom megoldani a problémákat,de persze van,amikor muszáj,hogy komolytalanul vegyek mindent.Nem szeretem a komoly dolgokban komolytalankodó embereket,de sajnos sok negatív dolog,amit más emberre elmondok,igaz rám is.Múltkor mondtam az egyik tanáromra,hogy pitiáner dolgokért is leszól(mert így van).Én is ugyanezt teszem vele,leszólom én is,csak nem előtte,hanem szépen a háta mögött.Gerinctelen vagyok néha,de ha engem valaki megbánt,azt valahogy nehezen bocsájtom meg.Ráadásul ez a tanár iszonyatosan bunkó velem.Sajnos sok ember megjátssza magát,amit én nagyon nem szeretek,és pofán csapnám őket legszívesebben.Néhány környezetemben élő is annyira megtudja magát játszani,hogy néha kellemetlen nekem,ha velük vagyok,néha megmondanám az őszintét,de nem tehetem.SOk emberről pozitívan vélekedek,és szinte velük szemben szemellemzős vagyok,szóval ritka dolog,amikor őket leszólom.EZ bennem a jó:hogy akit szeretek,azt nem szólom le a háta mögött.A szemükbe mondom,mi a helyzet.
2010. ápr. 6. 22:38
 20/32 anonim ***** válasza:
Attól függ... Egy részről 10, de másban meg -10. Vannak nagyon különc gondolataim. De nekem így normális és nem akarok megváltozni.
2010. ápr. 7. 01:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!