Egy tizes skálán hanyasra értékeled a gondolkozásod normálisságát?
Figyelt kérdés
10-es nagyon normális, 1-es nagyon nem normális.2010. ápr. 6. 16:19
5/32 anonim válasza:
Abból kiindulva mások hogy gondolkodnak (és ha azt veszem 10-nek) akkor az enyém -10 :P XD Totál máskép gondolkodom, sose arra gondolok mint más, mindig másra, mindent máskép közelítek meg stb. Anyukám kedvenc példája, hogy rajtam kívűl biztos nincs senki más aki "alulról" köt cipőfűzőt...
6/32 anonim válasza:
hátt...
okos vagyok( véletlenül se nézz egósnak), demint tudjuk :
az őrültet és a zsenit 1 hajszál választja el egymástól. úgyhogy kb:4...
7/32 anonim válasza:
16:37, bocs, de attól még, hogy másképp gondolkodsz, nem biztos, hogy okosabban.
8/32 A kérdező kommentje:
huha, érdekes válaszok :) sokkal pozitívabbakra számítottam, megvallom őszintén.
akkor lehet csak én érzem magam nagyon normálisan gondolkozónak? mert én 9-10-et adnék a gondolkozásomra.
2010. ápr. 6. 16:42
9/32 anonim válasza:
8-9 némely dologba lehet, ogy nem ,de hát a normálisság is relatív:)
10/32 A kérdező kommentje:
jogos hibafelvetés!
a magatok szempontjából való normálisságra értettem a kérdést
lehet, most jönnek a magas pontos válaszok? :)
2010. ápr. 6. 17:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!