Miért nincs barátnőm? Miben változtassak?
igazából nem is tudom mit várok a válaszoktól, na mind1, a sztori a következő:
hosszú évekig azzal takaróztam, hogy ronda vagyok, ezért nincs barátnőm. aztán tavaly ősszel többen is megerősítették, hogy teljesen átlagos vagyok (feltettem a fotómat egy weboldalra véleményezni, nem ide, ide nem is fogom úgyhogy képet ne is kérjetek) -valaki szerint az átlagosnál is jobb, de ezt már nem hittem el. Átrágtam a dolgot és rájöttem hogy nem vigasztalásból, stb írhatták ezt, mert egyáltalán nem ismertem őket.
Azóta átértékeltem a helyzetet és úgy gondolom, hogy egyszerűen unalmas lehetek vagy belül nem stimmel valami...
Miért keresek "kibúvókat"? vagy vmi tényleg nincs rendben velem?
két dolog biztos, hogy a lányokat szeretem tehát nem vagyok homár, és 20 is elmúltam már tehát annyira éretlen sem vagyok.
hát sztem ha kezdeményeznél több esélyed lenne
16/L
15:24: kedves tőled, de sajnálatból nem kell, ráadásul látatlanba egy ilyen ajánlással. minden esetre bátor vagy!
18:09: majd meglátjuk, sajnos nagyon válogatós vagyok belső tekintetében és nem igazán szaladgálnak olyan lányok az utcán...
Szia! Nem mindenki érik ugyanabban a tempóban. Pl. a barátom is későn kezdett csajozni, 26 évesen lett csak komoly kapcsolata.
"A boldogság olyan, mint egy pillangó: ha kergeted, elszáll, viszont, ha leülsz és vársz, akkor a válladra repülhet."
Ne görcsölj, de tartsd nyitva a szemed. :-)
Az a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!