Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom a barátnőm nélkül....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom a barátnőm nélkül. Mit csináljak, hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés
Ha nem vagyunk együtt nagyon nagyon nagyon hiányzik, sajnos nem egy suliba járunk, de hívom minden szünetben, órán is smsezünk, suli után pedig rohanok érte/hozzá aztán egész délután együtt vagyunk. De mikor nem vagyok vele, akkor nagyon nagyon rossz minden és ez nem jó, ezen szeretnék változtatni.
2011. márc. 2. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
lol nem igaz nem bírod ki a délelőttöt nélküle.:D
2011. márc. 2. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Figy, mi heti 1-szer tudtunk találkozni egy fél napot és mégis bírtuk. Néha hét közben is találkoztunk de inkább csak szombaton.
2011. márc. 2. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Na bocs, de én az ilyen párocskáktól vagyok rosszul Minden szünetbe telefonáltok, órán smseztek stb. Miről tudtok annyit beszélni? Én megőrülnék ha a pasim így piócáskodna.
2011. márc. 2. 20:59
 4/5 anonim válasza:
ha így folytatod kb 1év és már csalni fogod mással mert megunod tapasztalatból mondom
2011. márc. 2. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy nem fogom csalni!
2011. márc. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!