Elítélendő a viselkedésem? /lent/
Tényleg jó lehet úgy bulizni, hogy másnap nem is emlékszel semmire...De csak azért nem fogsz változtatni ezen mert ennyien azt írtuk, hogy elitélendő. Mindig úgy fogsz viselkedni, ahogy azt elvárják tőled! pedig ez így nincs jól. Próbáld ki, hogy nem rúgsz be egy bulin és hogy maximum egy cigit szívsz el, de azt is csak ha nagyon muszáj! Most biztos nem hiszed el, de sokkal jobb lesz! Hozd rendbe az életed, amíg nem késő!
19/L
"Ez a válasz 40%-ban hasznosnak tűnik."
Köszönöm ezt a szép lepontozást, bár szerintem igazam van... hisz ne ti mondjátok már meg ennek a szerencsétlennek hogy hogy viselkedjen-.- amúgy meg, ti se vagytok a legártalmatlanabbak...
Engem nyugodtan megnézhetsz, hogy viselkedem egy buliban, de nem hiszem, hogy a mi bulijaink neked tetszenének, mert én értelmes, érett társaságban szoktam szórakozni. Mi a barátaimmal nem járunk szórkozóhelyekre pont az olyan beképzelt kis tinik miatt, mint te, akik leragadtak valahol 12-13 éves szinten. Mi úgy bulizunk, hogy összegyűlünk valamelyikünknél otthon, és józanul szórakozunk, maximum egy pohár borral koccintunk az alkalomra (csak szülinapokon, ünnepekkor szoktunk bulizni, és ez elég is), és annyi. Ja, és ott mindenki a saját barátjával/barátnőjével smárol, úgyhogy az olyanokat, mint te, ki is néznénk magunk közül.
Ha neked ez tetszik, csináld, de dicsekedni talán nem kéne vele, mert tényleg gáz dolog így viselkedni. Ha majd idősebb leszel és éretten fogsz gondolkodni (már ha nem hülyít meg addig teljesen a sok pia), akkor szégyellni fogod, hogy fiatal korodban ezt a viselkedést tartottad menőnek.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!