Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elítélendő a viselkedésem? /lent/

Elítélendő a viselkedésem? /lent/

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, az a tipikus csinoska fajta/nem beképzeltségből írtam így/,de ha elmegyek bulizni, valahogy mindig tajt részeg leszek és a cigi is ott lóg a kezemben, ez tényleg viszataszító/kiábrándító? Vagy senkit nem érdekel hogy viselkedem buliban ?
2010. ápr. 1. 16:14
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jó lehet úgy bulizni, hogy másnap nem is emlékszel semmire...De csak azért nem fogsz változtatni ezen mert ennyien azt írtuk, hogy elitélendő. Mindig úgy fogsz viselkedni, ahogy azt elvárják tőled! pedig ez így nincs jól. Próbáld ki, hogy nem rúgsz be egy bulin és hogy maximum egy cigit szívsz el, de azt is csak ha nagyon muszáj! Most biztos nem hiszed el, de sokkal jobb lesz! Hozd rendbe az életed, amíg nem késő!

19/L

2010. ápr. 4. 11:42
 32/41 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte, h szoktam e verekedni, nos természetesen nem! És beszélni is tudok mert nem kómázok be a piától, inkább feldob! És most is voltam pénteken és szombaton is, és nagyon be rúgtam és jól éreztem magam, és a fiúkról annyit, h igen is van akinek ez bejön, soha nem vagyok egyedül, 2-3 pasival minden buliban smárolok...
2010. ápr. 4. 14:10
 33/41 anonim ***** válasza:
61%
Jah, akkor útszéli ku*va vagy? Bocsi, nem szóltunk semmit. :)
2010. ápr. 4. 16:33
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

"Ez a válasz 40%-ban hasznosnak tűnik."

Köszönöm ezt a szép lepontozást, bár szerintem igazam van... hisz ne ti mondjátok már meg ennek a szerencsétlennek hogy hogy viselkedjen-.- amúgy meg, ti se vagytok a legártalmatlanabbak...

2010. ápr. 4. 17:02
 35/41 A kérdező kommentje:
A csókolózástól már kurv.a lettem, huuuh kösziii, az uccsónak: én nem pontoztam le senkit, de mindenkit megnéznék buliban, ő milyen részeg és hogy viselkedik?! Am. kössz a válaszokat, nem azért kérdeztem meg, mert meg akarok változni vagy mert nekem ez így nem jó, hanem azért, mert érdekelt, h kinek mi kifogása van ellene...
2010. ápr. 4. 18:38
 36/41 anonim ***** válasza:
57%

Engem nyugodtan megnézhetsz, hogy viselkedem egy buliban, de nem hiszem, hogy a mi bulijaink neked tetszenének, mert én értelmes, érett társaságban szoktam szórakozni. Mi a barátaimmal nem járunk szórkozóhelyekre pont az olyan beképzelt kis tinik miatt, mint te, akik leragadtak valahol 12-13 éves szinten. Mi úgy bulizunk, hogy összegyűlünk valamelyikünknél otthon, és józanul szórakozunk, maximum egy pohár borral koccintunk az alkalomra (csak szülinapokon, ünnepekkor szoktunk bulizni, és ez elég is), és annyi. Ja, és ott mindenki a saját barátjával/barátnőjével smárol, úgyhogy az olyanokat, mint te, ki is néznénk magunk közül.

Ha neked ez tetszik, csináld, de dicsekedni talán nem kéne vele, mert tényleg gáz dolog így viselkedni. Ha majd idősebb leszel és éretten fogsz gondolkodni (már ha nem hülyít meg addig teljesen a sok pia), akkor szégyellni fogod, hogy fiatal korodban ezt a viselkedést tartottad menőnek.

18/f

2010. ápr. 4. 19:13
 37/41 anonim ***** válasza:
44%
Már nem azért de semmi dicsőség nincs abban hogy csókolózol 2-3 fiúval! Komoly kapcsolatod értelmes pasival hány volt? Nem hülyék azok a fiúk hogy kihagyjanak egy jobban kinéző, részeg, bevállalós csajt! De ez nem azt jelenti hogy így bejössz nekik... Az a bajod neked hogy félsz mit fognak rólad gondolni ha nem rúgsz be mint a többiek és pia nélkül egy kis nyuszi vagy, és ezen nem tudsz máshogy változtatni csak ha berúgsz...
2010. ápr. 4. 19:32
 38/41 anonim ***** válasza:
52%
17:02-es, azért pontoztunk le, mert éretlen a felfogásod.
2010. ápr. 4. 21:10
 39/41 A kérdező kommentje:
Minek komoly kapcsolat? Hogy megcsaljam vagy ő engem, na kössz azért nem kell... és nekem megfelel ez a szint és nem vagyok nyuszi
2010. ápr. 5. 12:22
 40/41 anonim ***** válasza:
30%
Vagy csak azért pontoztatok le, mert másnak is megvan a saját véleménye...
2010. ápr. 5. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!