17 éves lány vagyok, az a tipikus csinoska fajta/nem beképzeltségből írtam így/,de ha elmegyek bulizni, valahogy mindig tajt részeg leszek és a cigi is ott lóg a kezemben, ez tényleg viszataszító/kiábrándító? Vagy senkit nem érdekel hogy viselkedem buliban ?
Én is egyetértek a többséggel.Nem való egy 17 éves lányhoz.Sem fiatalabnak semidősebnek.Sőt friúknak sem.Cigi és pia nélkül is lehet bulizni.....
2010. ápr. 2. 14:36
22/41 anonim válasza:
bocsi ezt a választ elírtam de azért ki lehet olvasni,vagy nm?:-s
2010. ápr. 2. 14:37
23/41 A kérdező kommentje:
igen azért köszöntem neki, mert azt akartam hallani... és? azt ís írtam, h fejtsétek ki jobban mért undi meg nem illő, de csak azt ítátok, h nem illő azt nem, h miért...
2010. ápr. 2. 14:57
24/41 anonim válasza:
Azért mert,h néz ki,h egy fiatal lány cigizik és piál.Másrész meg nem is egészséges......
2010. ápr. 2. 15:26
25/41 anonim válasza:
Szerintem is elitélendő, egyaránt fiúk és lányok részéről is. És a te kedvedért azt is elondom, hogy miért: mert gusztustalan látvány!!!
2010. ápr. 3. 18:31
26/41 anonim válasza:
Szerinted az bejön másoknak, ahogy seggrészegen beszélni is alig tudsz, pofákat vágsz...? Undorító egy fejed lehet közben, gondolj már bele!
2010. ápr. 3. 18:59
27/41 anonim válasza:
De ha te így érzed jól magad,akkor miért törődsz más véleményével?
Az egészségednek ártassz,és persze a barátaid sem a barátaid,hanem inkább a haverjaid..szóval számíts arra,hogy lehet,hogy kibeszélnek a hátad mögött,ami nagyon nem jó!:S
De ha neked ez így jó....:P
2010. ápr. 3. 21:07
28/41 anonim válasza:
Ha iszol, verekedni szoktál?
2010. ápr. 3. 21:34
29/41 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz, ha egy lány részeg, és bűzlik a cigitől. El se tudom képzelni, hogy lehet az, hogy valaki csak így érzi jól magát. És megnézném azt az "úriembert" is, akinek egy ilyen lány bejön. Hová tetted a női méltóságodat?
2010. ápr. 3. 22:21
30/41 anonim válasza:
Szerintem nem annyira undorító, mert azért hát a pasiknak mindent szabad, a pasik elvannak ájulva maguktól, a pasik körül forog a világ... b-zdmeg a pasiknak mindent megengednek, az se izgat senkit hogyha 200kg, de ha a lány 3 kg-val több mint amennyivel kellene már sikítoztok hogy fogyjon le. Legalábbis többségben... tisztelet a kivételnek. Szóval igenis viselkedj úgy, ahogy te szeretsz. Igaz, én nem vagyok ilyen típus, de úgy viselkedek, ahogy én akarok, nem úgy ahogy más akarja hogy viselkedjek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!