Elítélendő a viselkedésem? /lent/
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, az a tipikus csinoska fajta/nem beképzeltségből írtam így/,de ha elmegyek bulizni, valahogy mindig tajt részeg leszek és a cigi is ott lóg a kezemben, ez tényleg viszataszító/kiábrándító? Vagy senkit nem érdekel hogy viselkedem buliban ?2010. ápr. 1. 16:14
11/41 anonim válasza:
szerintem a bulizas nem feltetlenul abbol kell aljon h jol berugsz..pia nelkul is ugyan ugy jol erezned magad..sztem..
a cigi..hat arrol mar nem is beszelek me manapsag man mindenki cigizik..
12/41 anonim válasza:
én mongyuk nemértem ez mérgáz. 1 csaj mérne érezhetné jol magát nyugottan ihat szivhat sztem nem undorito csak ha hány is :S 16/F
14/41 A kérdező kommentje:
16:55, köszönöm ;), hányni nem szokatm
2010. ápr. 1. 17:00
15/41 anonim válasza:
vannak bizonyos társadalmi rétegek. Te pont a bulizós beb@szós seggrészeges Qrvás kategóriába tartozol
16/41 anonim válasza:
Szerintem undorító dolog akár lányról, akár fiúról van szó, akár fiatal, akár idősebb! Ha enélkül nem tudod jólérezni magad akkor ott gond van, amit a pia nem old meg csak eltussol amíg hat a szevezetedben! És valóban a többi partyarcot aki ugyanott be van rúgva veled biztos nem érdekli de azért a legtöbb normális, érett ember szemében ez visszataszító! De ha neked így jó akkor csináld csak tudod az ilyen csajok szoktak aztán sírni hogy miért nézik k*rvának mert miért nem jönnek be senki normális fiúnak, de akár még komoly veszélybe is sodorhatod magad+ másokat ittas állapotban (pl most volt szó a részegen megerőszakolt kiscsajról)... Ja meg még nem szép dolog az sem, hogy ti a nagy partyarcok kiutáljátok a nyugisabb, nem menőző, visszafogott embert, akik pedig értékesek és normálisak... Tudod ismerek egy-két ilyen csini, partyarc, társaság lelke csajt! Mivel én meg a visszafogott típus vagyok ezért sosem tűnök fel senkinek, olyan dolgokat hallok amiket más nem! És ha tudnád miket mondanak az ilyenekről a legjobb barátaik miközben meg előttük teszik a szépet!? Szóval a szívük mélyén úgy vettem észre senki nem szívleli az ilyen lányokat csak vannak egyesek akik gyávák vagy buták ahhoz hogy ne a tömeg után menjenek.
17/41 anonim válasza:
vigyázz magadra kislányom b+ mert megszúrják a fosódat xD
18/41 anonim válasza:
Ez elég gáz. Csak akkor érzed magad partiarcnak, ha füstölsz, és öntöd magadba a piát?
19/41 anonim válasza:
Csak azért köszönöd 16:55-nek mert lusta vagy ezen változtatni. pedig nem kicsit túlnyomó része a válaszolóknak azt írta, hogy ez egyáltalán nem illik egy lányhoz. és mostmár egyel többen vannak
20/41 anonim válasza:
nem,azért köszöni a 16:55 -ösnek,mert ő azt írta,amit hallani akart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!