Szerintetek elítélendő a trágár beszéd vagy sem?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 18:10
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Mindenkinek szíve joga, hogy beszél b4zdmeg :D
2/11 anonim válasza:
hát én abszolut nőietlenül k*rvasokat káromkodok:D
nem szeretem ezt magamba, vissza kéne venni néha... de bizonyos szintig egyáltalán nem zavar. vannak káromkodások amit nem szeretek, mert undorítónak találok, de egyébként nem elitélendő szerintem.
4/11 anonim válasza:
Mindenki úgy beszél hogy akar, de aki trágár kifejezéseket használ, az egy igen primitiv ember.
Más orzságokban az ilyeneket lenézik, a trágárság csak Magyarországon pozitiv - és ezért (is) tartják a magyarokat müveletlen, bunkó embereknek.
5/11 anonim válasza:
Nem. Én is sokat káromkodok lány létemre, bár leginkább csak élőszóban. Neten kevésbé. :D
6/11 anonim válasza:
egyetértek előttem lévőkkel úgy beszél az ember ahogy akar
8/11 anonim válasza:
Művelt ember nem káromkodik és nem haszn ál trágár szavakat. Annak van igaza,aki azt írja,hogy ez csal Magyarországon nem bűn. Nuygati országokban nagyon elítélik,akik trágárul beszélnek. Sőt,régen Magyarországon sem beszéltek az emberek ennyire trágárul.
9/11 akitlosz15 válasza:
ez a kérdés nagyon okos volt kedves dilem11 de szerintem nem elítélendő ,,van 20dkg párizsim kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!