Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem? Miért vagyok ilyen?

Mi van velem? Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Ma írtunk matekból, eléggé ráidegeskedtem, bár tudom, értem, megtanultam, attól még ideges vagyok. Kicsivel utána bioszból rögtön kaptam egy 3-ast. Nagyon le vagyok törve, ott helyben semmi jelét nem adtam ennek, de otthon sírtam és már-már az öngyilkosság is megfordult a fejemben. Megfogtam a konyhakést és az ereim fölé emeltem, aztán letettem, mert megijedtem magamtól. Most már a matek miatt is ideges vagyok, jobban mint előtte. Színötös tanuló vagyok, de ma nagyon kiborultam. Régen voltak ilyen bajaim a jegyekkel, és most újra. Ha ötösnél rosszabbat kapok, úgy érzem elromlott minden. A szüleimnek pedig alig mertem elmondani, mert nem szeretik, ha 5-nél rosszabbat kapok.

HELP!!!

14/L

2016. febr. 9. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért vagy ilyen mert egyszerűen kudarcnak éled meg.

Amúgy felesleges ezen görcsölni, de a kést ne piszkáld egy lényegtelen jegy miatt mert csak kinyírnád magad a semmiért.

A szüleidnek meg egyszerűen mutatsd meg hisz te is ember vagy, lehetnek hibáid.

Nem kell ezen ráródni! Érted virágszál??

2016. febr. 9. 18:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen. Köszi:)
2016. febr. 9. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
😊
2016. febr. 9. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Belelovalod magad az önsajnálatba, és kis problémákból is hatalmasakat csinálsz. Ha valami nem tökéletes, azonnal kiakadsz.

Hidd el, másoknak sokkal nagyobb problémái vannak.

Bakker!

Mit szóljon az, aki rákos, és meg fog halni? Mit szóljon az, akinek egy forintja sincsen, és éhezik? Mit szóljon az, aki végtagok nélkül született? Mit szóljon az, akinek a fél arca hiányzik egy betegség miatt??

Gondolkozz el egy kicsit, és legközelebb ne rinyálj egy rohadt hármasért.

2016. febr. 13. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!