Nem tudom fölnőni? Vagy mi van velem?
Figyelt kérdés
irigykedve nézek boldog párokat, és annyira letargiába lök, hogy nekem miért nem adatik meg a boldogság? Szeretetéhes vagyok, és szeretnék szeretni. 23 éves srác vagyok, párkapcsolatom nem volt még. folyton meg akarok felelni mindenkinek. Az jár a fejembe, nem állok e görnyedten, és ha igen az ki látja, mit szólhat hozzá. Pedig az illetőt nem is ismerem. Gyerekesnek gondolom magam, mint aki nem bír felnőni. Pedig idősebbek mondják, mennyire éretten tudok gondlokozni, előrelátóan, vagy pont ez a baj? Megőrülök már :(2015. dec. 31. 14:20
1/2 anonim válasza:
Csak igényes vagy magaddal szemben. Akik már párban élnek, azok valamilyen szinten mind kompromisszumot kötöttek. Az igazit az ember általában akkor találja meg, amikor nem keresi, szóval ne aggódj. Azzal ne foglalkozz, mások mit gondolnak, tanulj meg néha nemet mondani, és légy nyitott a világra.
2/2 anonim válasza:
Én megértelek.Énis így vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!