Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a fene baj van velem?

Mi a fene baj van velem?

Figyelt kérdés

Üdvözöllek.Rövidre fognám a történetem,mivel igen csak hosszú story-ról van szó.19 éves srác vagyok.Kissé zárkózott,de kedvelem az emberek társaságát,csak néha jobb egyedül...mindegy.Szép testem van,és humoros is vagyok,legalább is az emberek ezt mondják.Régen kövér voltam és félénk,de mostanra sikerül megváltoznom.Most gyorsan összeszámoltam,hogy hány barátnőm lehetett volna(9),úgy,hogy ők kezdeményeztek.Ennek ellenére csak egy volt (1 hónapig),és ebben az esetben én voltam a kezdeményező.De ha a lánynak lesz barátja,akkor már sokkal vonzóbb számomra.Vagy csak megismerem őket jobban...nem tudom.De borzalmasan idegesít,hogy ez így van.Olvastam már róla,hogy azokhoz mindig jobban vonzódik az ember,aki nem foglalkozik vele,de hogy ennyire.

Köszi,hogy elolvastad.Tudom,hogy nagyon furcsán hangzott,de igaz.Ha esetleg hozzá tudsz szólni valami hasznosat azt nagyon megköszönném,szép napot!

2015. dec. 1. 13:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Hallod kb ugyan ilyen vagyok 90%-ban mint te. Annyi hogy én most vagyok 11-es és én is ilyen visszahúzódó,csendes emberke vagyok de viszont ha elkezdek beszélni osztálytársakkal akkor meg szakadnak rajtam kb. Tipikus mondatuk hogy ritkán szólalok meg de akkor nagyon :D

Második részére viszont nem értek egyet. Nekem is több olyan lány van aki tetszik meg minden viszont nem merem mondani nekik mivel még nem ismertem meg őket annyira hogy egy ilyen dologgal most odaálljak eléjük. Ilyenkor van az hogy páran találnak maguknak egy kapcsolatot és én meg hoppon maradok kb...ezt inkább ilyen kis féltékenységnek nevezném ami nálad van.

2015. dec. 16. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!