Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Amióta az ex barátnőm szakítot...

Amióta az ex barátnőm szakított velem azóta minden értelmetlen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem azon van a hangsúly hogy szakított velem hanem úgy érzem hogy semmi célom nincs. Egymás után telnek a jellegtelen napok. Ez már 2 hónapja tart. Nincs miért felkelnem reggelente. Abból állnak a napjaim hogy suliba megyek hazajövök és csak nézem a monitort. Próbáltam már kimozdulni otthonról, de az se nagyon segített mert ugyanúgy visszajönnek a szürke hétköznapok. Próbáltam azóta új barátnőt is,de nem igazán sikerült. Lehet azért mert mostanában elég negatív vagyok mindenre tekintve. Valami ötlet hogy mit tegyek ezellen? Válaszokat előre is köszönöm 20/F
2015. nov. 25. 20:58
 1/3 A kérdező kommentje:

*új barátnőt szerezni

elnézést a helytelen fogalmazásért

2015. nov. 25. 21:00
 2/3 vatafak ***** válasza:

társaság, haverok , buli , fanta és no görcsölés jönni fog új lehetőség

amúgy az ex barátnőd nem tud elhagyni hiszen már az ex barátnőd tehát nem vagytok együtt :P

2015. nov. 26. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

A "gyászmunkát" végig kell csinálni. Addig elviseled magad, meg a szitut. Ez nem két percig tart, de vége lesz egyszer ;-) Nem hiszem, hogy egy másik kapcsolatba beleugrás megoldja a problémát, előbb magadat rakd össze megint. Találj egy olyan célt, amivel eddig nem foglalkoztál (pl ha eddig nem sportoltál, akkor kezdj el otthon edzeni valamit, vagy határozd el, hogy megtanulsz fejből 100 verset, ilyesmik)

Ez egy ilyen időszak, de túlleszel rajta, és akkor lassan minden a helyére rázódik majd.

2015. nov. 28. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!