Hogyan bizonyítanád be, hogy Isten nem létezik?
"Mindazonáltal valóban nincs szükség egy nem létező dolog bizonyÍtásara, ellenben ellenbizonyítani szükséges, ha az állítás már megszületett, méghozza bizonyítékokkal."
Nincs igazad. Én hiába állítom azt rólad, hogy megöltél valakit. Nekem, illetve az ügyvédemnek kell bizonyítanom, hogy igaz az állításom. Ellenkező esetben rágalommal vádolhatsz engem.
Ha valaki állítja, hogy létezik Isten, akkor neki kell bizonyítékot szolgáltatni és nem pedig nekem kell vennem a fáradságot, hogy kikutakodjam az állítása igazát, vagy valótlanságát.
"az egész evolúció-elmélet is erre való torekves, ami valójában nem több, mint egy vallás"
Te tényleg ennyire buta vagy?! A világ összes iskolájában, főiskoláján, de még az egyetemeken is az evolúciót tanítják. Hogy van képed erre azt írni, hogy egy ostoba vallás?! Gondolkozzál már mielőtt leírsz valamit!
Kedves VikATanacsTalan
Épen te írod, hogy "Olyan jókat lehet nevetni a materialista okfejtéseken"
Aztán jössz a szél okfejtéseddel, ami egy lerágott csont és végtelenül ostoba és nevetséges példa. Az értelmes embernek szinte fizikailag is fájnak az ilyen és hasonló butaságok. A szél mérhető, fizikailag is érzékelhető és a természettudomány könyveket ír az azzal kapcsolatos megfigyelésekről, észrevételekről, illetve annak ok és okozati tényezőjéről. Az istenekről egy, mondom egy darab hiteles megfigyelés sem történt. Pedig sok-ezer év állt a rendelkezésre arra, hogy legyen.
Világos, minden véletlenül jött létre.
Belekerült néhány milliárd évbe hogy kialakuljon.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!