2/15 anonim válasza:
hát persze hogy létezik Isten :D
Üdv: Isten XD
3/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Miért te találkoztál már valaha is Istennel? Mert én még soha sem találkoztam istennel! Éppen ezért az én válaszom, pedig az hogy, nincs Isten! Nincs, nem volt, és nem lesz Isten! Csak különböző vallások vannak, melyek mindegyike, egy szekta!
4/15 anonim válasza:
Szerinted ki irányítja a gyk-t?
5/15 anonim válasza:
ha van is, akkor gonosz, mert az ölés, ami már magában milyen kegyetlen, az csak az evés elsô lépése, ÉS NEM GYILKOS SZÁNDÉK, CSAK ÉHSÉG ! miért lettünk ilyennek teremtve hogy ha fenn akarunk maradni, oltsuk ki más életét ? miközben az emberek által kitalált isten meg ellenzi az erôszakot ???????????????????
6/15 anonim válasza:
Egyértelmű hogy nincs Isten! Én még soha nem találkoztam vele! Miért te már találkoztál Istennel? Akkor abban az esetben ha tényleg találkoztál Istennel, akkor kérlek mutasd be nekem is Istent. Mert én is szívesen találkoznék Istennel személyesen is!
7/15 anonim válasza:
szerinted ez a válasz magától íródott?
8/15 anonim válasza:
nem találkoztam Eminem-el, mégis tudom hogy van...
9/15 anonim válasza:
Eszem megáll! most komolyan nézi bárki is a kategóriát?
10/15 anonim válasza:
én is csodálkoztam rajta hogy mit keres itt ez a kérdés a humor kategóriában, de végül humoros választ adtam rá :D (lásd: 2#)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!