Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a pokol létezik, akkor a...

Ha a pokol létezik, akkor a menny is?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy kézzelfogható bizonyétok találok a pokol létezésével kapcsolatban. Akkor ezek szerint mindenképpen kell lennie menyországnak is?

2015. nov. 20. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. nov. 21. 00:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó vagy. :D
2015. nov. 21. 07:18
 3/5 Viczián János válasza:

Kedves Olvasó, az emberek évezredek óta felteszik ezeket a kérdéseket és hasonlókat.

Röviden válaszolok a ”Menny ” — re.

A ”Menny” az egy ”eszme” ezt a mennyei tanítóktól tudom.

Valóság a következő: Első és a Második menny 57 szférából áll, a Harmadik 771 szférából áll úgy nevezik, hogy Edentia, és így tovább Hét menny létezik.

Hozzá illően hét Életcsoport tartozik ( hét testi állapot )

Első Anyagi test, (itt a szülőbolygón ilyen hús-vér testben vagyunk)

Második Morontiai test, ilyen testben támadt fel a Teremtő Jézusunk is és azt mondta a tanítványoknak, hogy ti is ilyen testben fogtok feltámadni.

Harmadik Szellemi test. Negyedik Abszonit test,és így tovább.

Ez nagyon csodálatos téma mert ez már örök, Dicsőség Istennek az első Forrásnak,

hogy tanulhassuk, beleláthatunk visszamenőleg, és előre tudhatjuk évmilliókra a jövőt,

időszámításokat, távolságokat, mennyei közlekedéseket, a mennyei kapcsolattartó nyelveket.

Ízelítőként a Felsőbb világegyetemi nyelv egy milliónál több írásjelből áll.

Szeretném megjegyezni, hogy van a családnak egy ismerőse amelyik rendszeresen jár a mennybe.

Szeretettel írtam le a velem egyidőben élő embertársaim épülésére:

Üdv: János

szept. 22. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

De nagyon fiatal voltam amikor kiírtam ezt a kérdést.

okt. 9. 00:29
 5/5 Viczián János válasza:

Kedves kérdező !

Ha fiatalon ilyent megfogalmaztál, akkor az idő előre haladtával bizonyára többet szeretnél tudni erről a csodálatos világmindenségről.

Például, hogy mikor kap örökéletet az ember? Mennyi idő múlva támasztják fel? Hogyan kerül a mennybe? Ki szállítja oda?

Milyen a közlekedés a világmindenségben? Milyen nyelveket beszélnek? Kik a vezetők? Nagyon sok kérdésre a mennyeiek megadták a választ mert a mennyeiek tudják, hogy a mai értelmes embert mi érdekli.

Üdv: János

okt. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!