Szerintetek ha a mennybe kerulunk ott csodálatos? Létezik a menny? Szerintetek léteznek szellemek?
Figyelt kérdés
Szerintem minden létezik mindegyik.és csak normar válaszokat pls2015. szept. 15. 16:34
1/11 Agent J válasza:
Légyszi, légyszi, légyszi. Nyomj rám egy piros kezet. Szeretném elérni az 1%-ban hasznos válaszadást. ;)
2/11 anonim válasza:
Agent nem lettél viccesebb az utóbbi időben sem mint egy oszladozó reptoid tetem, pedig mennyire próbálkozol.
4/11 Agent J válasza:
citromost kiről beszélsz, rólam? Kikérem magamnak nekem van humorérzékem! Még helytelenül írni is megtanultam. Mondjak egy viccet? Hát akkor tessék:
A tanító néni azt magyarázza a gyerekeknek, hogy az emberiség Ádámtól és Évától származik.
- Ez nem így van! – szól közbe az egyik gyerek. Az én apám azt mondta, hogy a majomtól származunk.
- Ez így is van, de én most nem a ti családotokról beszélek, hanem általában az emberiségről.
Hogy tetszett?
5/11 Agent J válasza:
De gyerekek erre a válaszra nem is nyomtatok 0%-ban hasznosságot.
6/11 anonim válasza:
Nem sokára kitör a harmadik világháború, és Te tényleg a mennyel foglalkozol? :D
7/11 Agent J válasza:
#6 Nyomj rám pirosat, és én is adok neked egyet. Áll az alku? :D
8/11 Agent J válasza:
Döntöttem. Mostantól itt fogom vezetni a naplómat, itt ennél a kérdésnél.
9/11 anonim válasza:
mindenki a mennyekbe kerül. csak a legeslegrosszabbaknak jár a pokol
10/11 A kérdező kommentje:
koszonem a 1szazalek hasznos valaszokat de velemenyt nem mondtatok hogz...
2015. szept. 17. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!