Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érzem magam nőnek. Szinte...

Nem érzem magam nőnek. Szinte undorodom magamtól. És úgyérzem más sem látja meg bennem a nőt. Mit csináljak, hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok.168/70 és nagyon erős csontozatú,szval eléggé kövér vagyok.Régen fogytam már egyszer 2 kg-ot,és ez meglátszik a melleimen is a korom ellenére már lóg.A kötőszövetem nagyon gyenge ezért a a felkaromon,oldalamon,combomközött,mellemen és a vádlimon is vannak striák.Az arcom eléggé miteszeres pedig próbálok ellene tenni(arctisztítás,radírozás,kozmetikus)2 hetente járok kozmetikushoz szemöldök és bajuszszedésre.de ez sem segít.vannak lányok akikre csak ha ránézek olyan jó kisugárzásuk van nekem meg semmi.szeretném,hogy ez változzon,de úgyérzem ez lehetetlen.:(
2010. márc. 19. 09:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Sok szép ember van,akik elég jól néznek ki,mégis nehéz nekik társat találni.Talán,mert belül nem annyira szépek és értékesek,és valószínűleg,a legtöbben nem társnak szeretnék őket,hanem valami egyébnek.Szóval ez nem elsősorban külsőtől függ.Inkább a kisugárzástól,hozzáállástól,s a megfelelő partner keresésétől.

Kérdező ,belül rakj rendet legelőször!

2010. márc. 21. 18:35
 32/36 anonim ***** válasza:
90%
Én is ilyen hülye voltam, nem fogadtam el magam,de csak egy picit is javítottam a külsőmön és máris nagyon jól érzem magam a bőrömben. Mindig a hajammal volt gondom, sosem ápoltam mert meguntam. Egyszer sikerült beállítanom, azóta imádom. Rengeteg önbizalmat adott egy egyszerű lófarok. 14/L
2010. márc. 21. 20:40
 33/36 anonim ***** válasza:
90%

Nekem meg 14 éves korom ellenére rosszak a fogaim..:S

Mindenkinek vannak hibái,amik nagyrésze javítható...vannak,akiknek azonban olyan betegségük van,ami gyógyíthatatlan..és tudják,és naponta felkelnek,azzal a tudattal,hogy:"Lehet,hogy este már nem élek..":(

2010. márc. 21. 22:40
 34/36 anonim ***** válasza:
53%

Minek emeled ki ezt a kérdést kedves kérdező?

Elég hasznos választ kaptál már, nem? Már napok óta ez megy itt...

Csikos vagy és kész! Te döntöd el, hogy elfogadod-e, vagy sem! Attól hogy mégtöbben irnak rá, attól még nem leszel se csikmentes, sem feszes mellű!

Ez van!

2010. márc. 22. 08:56
 35/36 anonim ***** válasza:
Nem kötelező olvasni,mehetsz másik kérdéshez is,ha ennyire zavar.Azt emel ki,amit akar,Te meg legfeljebb elmész máshova,ilyen egyszerű.
2010. márc. 22. 10:24
 36/36 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..

Ez az én kérdésem. Hát, kb. egy cipőben járunk. Csak én fiú vagyok.

2010. márc. 29. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!