Nem érzem magam nőnek. Szinte undorodom magamtól. És úgyérzem más sem látja meg bennem a nőt. Mit csináljak, hogy ez változzon?
Sok szép ember van,akik elég jól néznek ki,mégis nehéz nekik társat találni.Talán,mert belül nem annyira szépek és értékesek,és valószínűleg,a legtöbben nem társnak szeretnék őket,hanem valami egyébnek.Szóval ez nem elsősorban külsőtől függ.Inkább a kisugárzástól,hozzáállástól,s a megfelelő partner keresésétől.
Kérdező ,belül rakj rendet legelőször!
Nekem meg 14 éves korom ellenére rosszak a fogaim..:S
Mindenkinek vannak hibái,amik nagyrésze javítható...vannak,akiknek azonban olyan betegségük van,ami gyógyíthatatlan..és tudják,és naponta felkelnek,azzal a tudattal,hogy:"Lehet,hogy este már nem élek..":(
Minek emeled ki ezt a kérdést kedves kérdező?
Elég hasznos választ kaptál már, nem? Már napok óta ez megy itt...
Csikos vagy és kész! Te döntöd el, hogy elfogadod-e, vagy sem! Attól hogy mégtöbben irnak rá, attól még nem leszel se csikmentes, sem feszes mellű!
Ez van!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..
Ez az én kérdésem. Hát, kb. egy cipőben járunk. Csak én fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!