Nem érzem magam nőnek. Szinte undorodom magamtól. És úgyérzem más sem látja meg bennem a nőt. Mit csináljak, hogy ez változzon?
Nekem is nagyon erős a csontozatom, és most ne fikázzatok ki! Vastagok a lábaim, na jó, nem azt mondom hogy mint az elefánté, de nem egy go-go táncosnő lábak.
Szóval, én úgy érzem, hogy baromira ronda tudnék lenni, ha nem fogyókúráznék,nem mozognék,nem sminkelnék, és nem ápolgatnám magam állandóan.
Csinosan is öltözöm. Vagyis adok magamra.
Ha engem látnál, biztosan rám is irigy lennél, mert sokan udvarolnak nekem, és dekorativ vagyok.
De hidd el, én tényleg teszek érte! És te is tegyél, mert fiatal vagy, és benned van az irigylésre méltó bombanő, csak elő kell hoznod!
Gondolkodj pozitivan! Rengeteg hasznos tanácsot kaptál eddig, fogadd meg őket, és a javadra válik!
Én nem írtam azt,hogy nem figyelek magamra.Jérok rendszeresen kozmetikushoz,fodrászhoz,maníküröshöz.Divatosan öltözködöm,igényes vagyok és ápolt.és ennek ellenére nem érzem magam nőnek.
és tudom,hogy a súlyomról én tehetek,de nem is az zavar a legjobban hanem a lógó mell és a csíkos bőr.és ez ellen nem tudok tenni.
Elmondom nekem mi segített, hogy jobban érezzem magam.
Egy jó hobbi. Ez nekem a showder club nézés lett. Anyira fanatikus rajongó letem, hogy kívülről tudok egy csomó mindent. Ezt az egyik legjobb barátnömmel csináltuk. Szüneteken egymásnak adtuk elő a dolgokat. Sokat nevettünk. És jó érzés volt, hogy nem az alakunkal meg a hajunkal meg ilyesmikel foglakoztunk hanem ezzel. Egy idő után csak azt vetem észre, hogy teljesen megváltoztam. Opyimista lettem, és mindből viccet csináltunk. Más barátaimmal elkezdtem járni bulizni, már nem néztem le magam, hanem simán odasziltam egy táborba valakihez. Azóta lett több pasim is, bár most szingli vagyok.
Tereld el a figyelmed a melledről, az alakodról. S foglakozz valami mással. Még egy jó dolog, az olvasás, bár azzal nem lejet ismerkedni, de segithet az önbizalmadnak.
Sok sikert és kitartást!
És még valami, amiért valaki 50 kiló, és 90-60-90 lehetnek nagy problémai amit el se tudunk képzelni. Kívülről mindenki élete szép, de belülről csak ő érzi hogy milyen.
Ne hanyagold el a legszebb éveket..ÉLJ...
(mitiszerekre meg uborka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!