Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem érzem magam nőnek. Szinte...

Nem érzem magam nőnek. Szinte undorodom magamtól. És úgyérzem más sem látja meg bennem a nőt. Mit csináljak, hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok.168/70 és nagyon erős csontozatú,szval eléggé kövér vagyok.Régen fogytam már egyszer 2 kg-ot,és ez meglátszik a melleimen is a korom ellenére már lóg.A kötőszövetem nagyon gyenge ezért a a felkaromon,oldalamon,combomközött,mellemen és a vádlimon is vannak striák.Az arcom eléggé miteszeres pedig próbálok ellene tenni(arctisztítás,radírozás,kozmetikus)2 hetente járok kozmetikushoz szemöldök és bajuszszedésre.de ez sem segít.vannak lányok akikre csak ha ránézek olyan jó kisugárzásuk van nekem meg semmi.szeretném,hogy ez változzon,de úgyérzem ez lehetetlen.:(
2010. márc. 19. 09:21
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
89%

Szia!

A kulso valoban nem minden, viszont eszmeletlen fontos szerepet jatszik abban, hogy erzed magad a borodben. Egy pelda: mig egyetemre jartam, vizsgaidoszakban soha nem foglalkoztam magammal, mivel minden idomet a tanulas kototte le. egy szoros (ki a francnak van ideje gyantazni?) allandoan nassolo, sapadt boru, nyuzott bekanak ereztem magam....Viszont vizsgaidoszakok utan rendszerint bejelentkeztem egy teljes renovalasra a kozmetikaban, fodrasz, szoli, kondiberlet ujbol stb:) es egy istennonek ereztem magam. Szal ha teszel valamit a kulsodert meglatod jobban fogod magad erezni. Millio dieta van a neten, keress egy neked megfelelot, sportolj (meg ha csak otthon is!) a kozmetikusod meg lehet nem a legjobb, valts! probalj ki mas termekeket, vagy mas kozmetikust ha a mostani nem jon be. A kotoszoveteket, ugyancsak sporttal, ill sok folyadekbevitellel lehet erositeni.

Valts eletmodot, kezdj el dietazni, sportolni, szepitkezni, de legeloszor vesd be az agyadba, hogy igenis no vagy es benned is van szepseg! sok sikert:)

2010. márc. 19. 09:49
 12/36 anonim ***** válasza:
88%
30 éves korodra el fogadod magadat, higyj nekem, addig meg kitartás!
2010. márc. 19. 09:49
 13/36 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadó jó dolgokat írt, fogadd meg kislány! Egy kis rendszeres sport se ártana meg, ennyit még tehetnél magadért!
2010. márc. 19. 09:52
 14/36 anonim ***** válasza:
Úristen én ugyan ez vagyok, csak 23éves... És igen, az idő múlásával, kezdem magam szebbnek látni!:)És ezt a fiuk is érzik!:) Pedig rohadtul utáltam/utálom magam, de javul a helyzet! :)
2010. márc. 19. 09:56
 15/36 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg a legfontosabb az, hogy állsz magadhoz. Hidd el, ez így igaz. Egy éve egy fiút se érdekeltem, pedig egyáltalán nem vagyok csúnya. De sok a bajom volt (főleg családiak) és emiatt magamat is elkezdtem utálni. Folyton rondának érzetem magam, ha belenéztem a tükörbe elment az életkedvem... Aztán idén felhagytam az önsajnálattal, elkezdetem az élet pozitív oldalát szemlélni és a jó dolgokat keresni benne. De komolyan. Azóta megint vidám vagyok, mosolygós és az emberek szeretnek velem lenni. Hidd el a mosolygás és a jó közérzet sok dob mindenkin... Irántam is elég sok fiú kezdett érdeklődni az utóbbi hónapokban, és most már 2 és fél hónapja van is barátom. És az az érdekes (Ezt a fiú válaszolónnak üzenem) hogy én őt választottam, pedig udvarolt nekem sokkal kisportoltabb, menőbb fiú is de nekem ő kellett még így a kis pocakjával is. Nagyon egyszerű, hogy miért mert a szerelem nem a külső tulajdonságokon alapszik, ennyi.

Szóval kedves kérdező, ne add fel! Egyáltalán nem vagy most kövér az adatok szerint. De azért próbálj egészségesen táplálkozni. Nekem is elég miteszeres szokott lenni az orrom, én azt csinálom, hogy minden este kenek rá ebből a krémből ( [link] reggel pedig sima arclemosót. Nálam ez teljesen bevált. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is be fog, hiszen mindenkinek másmilyen a bőre így mindenkinek más hatásos rá. :)

Mosolyogj, járj el szórakozni, ismerkedj!

Ja, és nincs olyan ember a földön aki mindennel elégedett lenne magán. A legnehezebb dolog elfogadni olyannak ömagunkat amilyenek vagyuk...

L/18

2010. márc. 19. 10:00
 16/36 anonim ***** válasza:
78%

20 vagyok, 110 kg, 4 éves kapcsolat, rengeteg udvarló, egy pár igaz barát.

Csak az önbizalmadon kéne változtatni és minden helyre áll! Hajrá, ne add fel! :) Tudom könnyű mondani, de látod én milyen vagyok, szóval gyerünk!

2010. márc. 19. 10:06
 17/36 anonim ***** válasza:
27%
Hát már neharagudj de én sem látnám benned a nöt , ha ronda vagy arról egyes egyedül te tehetsz , mért nem mész sokat mozogni ? Mért nem fogyokurázol ? egy stilus sokat segit nem utolso sorban az önbizalom stb... bocs de erröl nem más tehet.
2010. márc. 19. 10:07
 18/36 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a lelki beállítottságodon és a viselkedéseden fog múlni leginkább az,hogy mennyire érzed magad nőnek hogy milyen nőnek látnak mások.

Fogadd el magad és légy tudatában annak,hogy fontos vagy!Külömben nem lennél itt a világon!

És gondolkozz el kérlek a következőn:Vannak olyan nő ismerőseim,akik igen messze vannak a szépségideáltól,sok szépséghibájuk van,de a viselkedésük,mosolyuk,beszédük,a lelkük szép és csupa nőies bájjal teli.Ha megszólalnak,egyből elfelejti az ember,hogy "csúnyák".Sokszor,

boldogabb az életük ,mint sok olyan nőé,akiknek hibátlan külső adatott.

Mert az ő párjuk valószínűleg inkább a természetükbe,egyéniségükbe és nem a külsejükbe szeretett bele.Ami ugye múlandó...

De a külsődön sokat tudsz változtatni,alkatodnak megfelelő öltözködéssel,jó kozmetikumokkal.Női és tini magazinokban sok jó tanácsot olvashatsz szépségápolás témában.

Az arcbőrrel sokszor csodát tehetnek a gyógynövények.Az arcod akár naponta moshatod kamilla , galaj vagy körömvirág teával.Biztosan megszépítenék a bőrödet.

2010. márc. 19. 10:16
 19/36 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem még annyira fiatal szervezet vagy, hogy a kötőszöveteid könnyen tudnak még regenerálódni, gondolj arra, közben pedig sportolj, mozogj, próbálj tudatosan táplálkozni. Pár kg ide vagy oda már nem számít, pár kg-t kéne az írottak alapján csak leadnod még, hogy az ideális súlyodnál lehess! Ne másnapra várd az átütő változást! Járj kozmetikushoz, öltözzél úgy, amiben jól érzed magad.Alakíts át az életed ezeknek megfelelően, és légy türelmes és optimista! Ez a kisugárzásodon is meg fog mutatkozni! Minden idővel be fog állni. (Vannak lányok, akik inkább serdülőkorukban ducibbak inkább, mások meg azután kezdenek el hízni...)
2010. márc. 19. 10:30
 20/36 anonim ***** válasza:

Ma 10:07,Benned is csak a nagyképű bunkót látják,aki nem segíteni,hanem kötekedni és fikázni jött ide,szóval ne aggódj.

Sok sport,mozgás,nagy séták,néha léböjtkúra,fodrász,kozmetikus,smink,szép ruhák,és szeresd önmagad!Ezektől nem fogsz teljesen megváltozni,de sokat segít abban,hogy újra felépítsd az önbizalmadat!

2010. márc. 19. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!