Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már halálfélelmed?

Volt már halálfélelmed?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 13:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
1 éve fogszabályzóm volt. Lázas voltam és be akartam venni egy lázcsillapítót. Én szerencsétlen úgy félrenyeltem, hogy minden levegővétellel mélyebbre ment a légcsövemben míg szinte már nem is kaptam levegőt. Csak fuldokoltam és szólni sem tudtam. Apukám nekiállt teljes erejéből ütni a hátamat de egyszerűen nem akart kijönni. csak öklendeztem meg köhögtem és egyre közelebb kerültem az eszméletvesztéshez. azalatt a TÍZ PERC alatt amíg szenvedtem folyamatosan a halálon járt az eszem. eleinte megrémített majd mikor már egyre elviselhetetlenebbé vált az egész elkezdtem reménykedni a halálban...azóta viszont szerencsére nem volt ilyen és előtte sem. pedig voltam már veszélyes helyzetben, de valahogy ez volt a legfélelmetesebb :)
2010. márc. 31. 20:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
igen mikor egyszer későn szálltam le a vonatról és jól fel is estem, a vonat is megállt, meg a kalauz is rohant oda segíteni, de ő még jobban meg volt ijedve mint én.
2010. márc. 31. 20:33
 13/25 anonim válasza:
100%
Huuh:D Engem egyszer suliban ivás közben nevettetett meg az egyik barátnőm, és ugye nem tudtam lenyelni az italt ami a számban volt meg ugye kiköpni sem akartam:D Ezen a barátnőim még jobban elkezdtek röhögni, én úgyszintén. Aztán mégis megkíséreltem lenyelni, de ismét elkapott a röhögés és hát kicsit rossz irányba ment a korty.. Aztán a röhögésből egyre inkább fulladozás lett, míg végül teljesen rossul éreztem magam. Én is és a körülöttem lévők is megijedtek, és elkezdték ütögetni a hátamat, míg végül kb. 5 perc elteltével jobban lettem. Aztán becsöngettek, de egész órán alig volt hangom és percenként köhögtem fel folyadékot. Még sokáig nevettünk azon, mien lett volna már ha röhögés közben patkolok el, de persze megszámlálhatatlanul sokszor bocsánatot kértek:D
2010. márc. 31. 20:59
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
nwkwm mindig...este mindig gondolkodomazon, h milesz ha meghalok..és akor sírok...
2010. márc. 31. 21:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Igen volt ...egyszer kiestem a hintáról és azóta a hintán halálfélelmem van,meg a sebesség hatására is előjön:S de olyan mértékben hogy nem kapok levegőt és remegek...
2010. márc. 31. 21:35
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem halálfélelmem volt, de hasonló. 1-2 hónapja teljesen összeestem lelkileg (suli, jövőbeli suli, család, barátok miatt). Úgy éreztem, hogy senkinek nem számítok. Mintha észre se vennék, hogy most eltűnök ebből az életből. Senkinek nem hiányoznék. És ez részben így is volt, de szerencsére azóta már elmúlt ez a depressziós időszak. Kb. 1 hétig tartott, de nagyon rosszul éreztem magam, még sírtam is, pedig én aztán nem vagyok egy érzékeny típus. Elég bizarr és egyúttal komoly gondolatok kavarogtak a fejemben. 14/f
2010. márc. 31. 23:02
 17/25 anonim ***** válasza:

Megjegyzés: hát ütögetése félrenyelés esetén nagyjából a legrosszabb, amit tenni lehet. Csak segít lejjebb juttatni a félrenyelt dolgot...

Amúgy volt. Asszem 8-10 éves lehettem és volt (van) egy felfújható medencénk az udvaron. Ebben lubickoltam, de úgy, hogy ráültem egy úszógumira, hogy hajthassam magam. Aztán egyszer átlendültem a holtponton a nagy kapálózásban és fejjel lefelé fordulva álltam be és a hosszú ücsörgéstől úgy belesüppedtem az úszógumiba, hogy szabályosan rám tapadt, nem tudtam kirúgni. Szerencsére sikerült a madance aljáról elég erősen ellökni magam ahhoz, hogy visszaforduljak. De addigra már vagy fél perce voltam víz alatt, úgy hogy meglepetésszerűen merültem el és nem vettem levegőt előtte, ezért folyamatosan az járt a fejemben, hogy meg fogok fulladni. Amint visszafordultam, azonnal letéptem magamról a gumit és vettem pár mély levegőt. Mondjuk nem csináltam hisztit: mire bementem már nyugodt voltam, nem is mondtam el mi történt. Viszont úszógumit soha többé nem használtam. (Víziszonyom nincs: imádok fürdeni és a víz alatt úszkálni visszafojtott lélegzettel továbbra is.)

2010. márc. 31. 23:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer volt.Osztálytársam szülinapi partiján elnéztem a medence mélységét, éshát beleugrottam a közepébe.

Sikerült kijönni szerencsére, azt nem tudom hogyan, de sikerült.Nem voltunk kevesen, de senki nem vette észre, akár meg is fulladhattam volna.Max azt vették volna észre, hogy úszok a víz tetején...

2010. ápr. 1. 20:18
 19/25 anonim válasza:
100%
Nekem volt párszor!! Pl: kissebb koromban haverral cseresznyét loptunk egy elkerített részről (kerítés alatt másztunk át!) Aztán ahogy szedtük a cserkót, hírtelen nagy ordibálások meg kijabálások... futottunk be az erdőbe, de még oda is követtek, de nem értek utól! :S :D Ez volt kb 10-en valahány éve. A másik meg pár hónapja haverom BMW m5- jével 240-nél elég halálfélelmem volt... 21/F
2010. ápr. 1. 21:15
 20/25 anonim ***** válasza:
igen. amikor pár hónapja iszonyatosan gyorsan kezdett verni a szivem csak úgy, amikor épp nyugodtan olvasgattam, na akkor nagyon. meg máskor is gyakran van, a betegségem miatt:(
2010. ápr. 1. 22:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!