Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek? Lent kifejtem

Figyelt kérdés

Ömm.. nem nagyon tudom hogy hol kezdjem. Egy pár hónapja láttam egy filmet, amiben volt egy ember akinek nem volt neme. Nembináris, angolul nonbinary.

Rájöttem, hogy ezzel nagyon tudok azonosulni, és ezzel együtt arra is, hogy nekem sincs igazán nemem . Ez most furán hangozhat, de tényleg nem divatból, vagy hasonló okokból mondom ezt.

Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, bár mostanában sokat

veszekedik velem.

A hajamat is szeretném levágatni, de anyu nagyon szereti hogy hosszú hajam van, én meg gyűlölöm. Hogyan tudnám neki ezt úgy elmondani, hogy ne legyen mérges?

Utálkozó kommenteket köszi,

nem kérek. Lehet fújolni de ez most tényleg komoly és fontos nekem.

(Bocsi hogyha nem volt teljesen világos vagy ilyesmi)

Előre is köszönöm azoknak akik segítenek!☺️☺️❤️

tegnap 19:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
De akkor most mi a nemed? Akár privátba is jöhet.
tegnap 19:55
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Majd kinövöd. Ez is egy olyan életszakasz, mint 13 évesen emonak lenni és fáj a létezés. Csak azért, mert láttál egy filmben egy szimpatikus személyiséget, még nem válsz azzá. Ha 18 alatti vagy, nem kell senkinek semmit bejelenteni, mert fog annyit változni a személyiséged az évek során ha lesz elég élettapasztalatod, hogy feleslegesen stresszeled azzal anyukádat, hogy te 'más' vagy.
tegnap 20:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Nincs nemem.
tegnap 20:06
 4/16 A kérdező kommentje:
😄 pont ez a lényege.
tegnap 20:06
 5/16 anonim ***** válasza:
A fogalmazás, az emoji használat és történet alapján (hosszú haj) lány vagy.
tegnap 20:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Kedves második. Nyáron töltöm a 19-et, szóval szerintem ez nem olyan mint az emo. Vagyok olyan érett.
tegnap 20:09
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, biológiailag.
tegnap 20:10
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Hát érett biztos nem vagy. Ostoba, könnyen befolyásolható igen, de érett semmi esetre sem.
tegnap 20:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint akkor már felnőtt ember vagy. Ez pedig azzal jár, hogy jogod van saját döntéseket hozni. Ezekért a döntésekért kizárólag te vagy a felelős. Egy felnőtt ember, ha mérges rá az anyukája ha nem, maga dönt a saját életéről. Majd megszokja a te anyukád is, hogy felnőtt a gyereke. Hidd el, hogy az anyukák előbb-utóbb elfogadják ezt a helyzetet. Az én anyám is sokszor volt mérges, de mindig megnyugodott. 😁

Próbálj felnőttként videlkedni.

F

tegnap 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

Miaz hogy nincs nemed? A farkad van a fiu vagy, ha nunid van akkor lany

Ha mindketto akkor hermaforodita

Olyan nincs hogy nincs nemed

Tudod minek nincs nemuk? A tárgyaknak

ma 06:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!