Hogyan mondjam el a szüleimnek? Lent kifejtem
Ömm.. nem nagyon tudom hogy hol kezdjem. Egy pár hónapja láttam egy filmet, amiben volt egy ember akinek nem volt neme. Nembináris, angolul nonbinary.
Rájöttem, hogy ezzel nagyon tudok azonosulni, és ezzel együtt arra is, hogy nekem sincs igazán nemem . Ez most furán hangozhat, de tényleg nem divatból, vagy hasonló okokból mondom ezt.
Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, bár mostanában sokat
veszekedik velem.
A hajamat is szeretném levágatni, de anyu nagyon szereti hogy hosszú hajam van, én meg gyűlölöm. Hogyan tudnám neki ezt úgy elmondani, hogy ne legyen mérges?
Utálkozó kommenteket köszi,
nem kérek. Lehet fújolni de ez most tényleg komoly és fontos nekem.
(Bocsi hogyha nem volt teljesen világos vagy ilyesmi)
Előre is köszönöm azoknak akik segítenek!☺️☺️❤️
Ezek szerint akkor már felnőtt ember vagy. Ez pedig azzal jár, hogy jogod van saját döntéseket hozni. Ezekért a döntésekért kizárólag te vagy a felelős. Egy felnőtt ember, ha mérges rá az anyukája ha nem, maga dönt a saját életéről. Majd megszokja a te anyukád is, hogy felnőtt a gyereke. Hidd el, hogy az anyukák előbb-utóbb elfogadják ezt a helyzetet. Az én anyám is sokszor volt mérges, de mindig megnyugodott. 😁
Próbálj felnőttként videlkedni.
F
Miaz hogy nincs nemed? A farkad van a fiu vagy, ha nunid van akkor lany
Ha mindketto akkor hermaforodita
Olyan nincs hogy nincs nemed
Tudod minek nincs nemuk? A tárgyaknak
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!