Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek? Lent kifejtem

Figyelt kérdés

Ömm.. nem nagyon tudom hogy hol kezdjem. Egy pár hónapja láttam egy filmet, amiben volt egy ember akinek nem volt neme. Nembináris, angolul nonbinary.

Rájöttem, hogy ezzel nagyon tudok azonosulni, és ezzel együtt arra is, hogy nekem sincs igazán nemem . Ez most furán hangozhat, de tényleg nem divatból, vagy hasonló okokból mondom ezt.

Anyukámmal nagyon jó a kapcsolatom, bár mostanában sokat

veszekedik velem.

A hajamat is szeretném levágatni, de anyu nagyon szereti hogy hosszú hajam van, én meg gyűlölöm. Hogyan tudnám neki ezt úgy elmondani, hogy ne legyen mérges?

Utálkozó kommenteket köszi,

nem kérek. Lehet fújolni de ez most tényleg komoly és fontos nekem.

(Bocsi hogyha nem volt teljesen világos vagy ilyesmi)

Előre is köszönöm azoknak akik segítenek!☺️☺️❤️

tegnapelőtt 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve a német tárgyakat. Azoknak van. :)
tegnap 09:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, 😁 nagyon nagyot nevettem ezen, mivel anno nagyon sokat szenvedtem azzal hogy megtanuljam a németben a tárgyak nemét.
tegnap 10:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Es tessék, das lettem. 😄😁
tegnap 10:23
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Nezz le a labad koze és megtudod mi a nemed
tegnap 10:28
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

"13/14 A kérdező kommentje:

Es tessék, das lettem. 😄😁"

Igen.

Das Mädchen.

tegnap 10:59
 16/17 anonim válasza:
Igen az a nemed ami a lábad között hordasz. Olyan nincs h nemtelen. Max ha csiga vagy 🤣
tegnap 12:55
 17/17 anonim ***** válasza:
"Kedves anyukám! Tudom, hogy nagyon szereted a hosszú hajam, viszont azeretnék egy új fazont kipróbálni. Elég nagy lánynak érzem már magam egy ilyen döntés meghozatalára és szeretnék kicsit kísérletezni a kinézetemmel. Ráadásul legfeljebb 1-2 éven belül visszanő hasonlóra a mostanihoz. Kérlek, adj pénzt fodrászra!"
tegnap 21:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!