Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért stresszelek ha nincs...

Miért stresszelek ha nincs okom rá?

Figyelt kérdés

A kérdést lehet rosszul fogalmaztam meg, de kitérek rá részletesebben.

Szóval ma lesz magyar szóbeli feleletem, esti tagozaton vagyok, ez ilyen negyed éves vizsga, egyik írásbeli másik szóbeli. Nem értem miért stresszelek már remegek, hasam is megy, miközben fejben nem félek, mert nagyjábol mindenhez tudok valamit, tehát a hármas mindenképp meg lesz, ha jót húzok akár ötös is. Nem értem a testem miért csinálja ezt, mert fejben tényleg nem félek, ha esetleg rossz lenne az sem a világ vége felhozom legközelebb. Eléggé idegesít, mert nem vagyok ilyen szituàcióba túl stresszelős, nyilván van bennem egy kicsi, de az kiben nincs. Általában ha beülök a terembe el is múlik, meg a tanárom is nagyon normális, tőle sincs okom tartani. Van kettő tantárgyból már érettségim, pontosan tudom, hogy nem nagy szám az egész, választott tárgyamból olyat húztam amiről fogalmam nem volt, mégis összeszedtem magamnak egy kettest. Történelemből meg segített a forrás, meg persze volt alap tudásom, ötös is lett, arra szerintem kevesebbett készültem, mint erre. Magyaron kapunk valami forrást? Tudom, hogy szöveg gyűjtemény lehet használni.

ma 12:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!