Amikor berugok akkor hülyeséget csinálok és másnap nagyon megbánom és magam alatt vagyok . Csak én vagyok ilyen ?
Figyelt kérdés
Amikor sokat piálok akkor egy bizonyos mérték után teljesen megváltozok és kikelek magamból. Hülyeségeket csinálok. Olyanokat amiket józanul nem tennék meg és amikor másnap kijózanodok akkor teljesen magam alatt vagyok miatta. Csak én vagyok ilyen ? Nektek mi volt a legdurvább amit csináltatok részegen és megbántátok másnap ?ma 03:22
1/4 anonim válasza:
Nem csak te! Mas is banja, hogy iszol.
---
En tudom, mennyi az alkoholtoleranciam.
2/4 Noren1989 válasza:
Nem csak te vagy így. A legdurvább dolog, hogy odafügyültem egy üvöltő asztaltársaságnak.
3/4 anonim válasza:
Jó neked hogy emlékszel rá másnap, hogy mit csináltál. Én állítólag egyébként teljesen kulturált részeg vagyok, nem csinálok semmi orbitális hülyeséget atomrészegen sem, jövök-megyek és mindent szépen intézek, viszont az este közepével szinte mindig filmszakadás van, nagyon ritkán emlékszem reggel az előző este végére. A többiek szerint alig látszik rajtam egyébként, bármilyen részeg vagyok is, semmit nem csinálok másképp mint józanon szoktam. Viszont csak a banki app rendszerüzeneteiből tudom átfutni reggel utólag, hogy mennyit fizettem a pubban, voltam-e utána még kajálni valamit, mikor rendeltem a taxit és mikor rakott ki, stb. Mert ebből nekem reggelre általában semmi nincs meg. Nem vagyok másnapos, meg semmi ilyen, ha hajnali kettőig ittunk, akkor is mosva-vasalva kelek reggel hatkor magamtól ébresztés nélkül, csak egyszerűen nem emlékszem az este végére sinte soha. Rám így hat az alkohol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!