Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek gáz, hogy Queen-t...

Szerintetek gáz, hogy Queen-t hallgatok? 14/L

Figyelt kérdés
Korombeliek nem igazán hallgatnak "régi" slágereket. De én már az oviban más voltam mint a többiek. Például amikor a lányok lovasat meg ilyen hülyeségeket játszottak én a fiúkkal homokoztam.Meg a Justin Bieber korszak is kimaradt.Szóval szerintetek inkább olyannak kellene lennem imnt a többi lány?

2015. aug. 19. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kell beállnod a sorba, sőt, légy büszke rá, hogy te értékesebb zenéket szeretsz. Légy az aki vagy, csináld azt, amit szeretsz, és ne változz meg senki kedvéért sem. :)
2015. aug. 19. 14:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon jól esett!
2015. aug. 19. 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen a régi számok, a klasszikus rock ezerszer jobb mint ami most van + a régi pop is elviselhető, amíg a mai ezer műmájer műgengsztert, és kacsaszájú celebritás zenéstül nem bírom. Minden esetre tök jó, és tényleg örülj neki.
2015. aug. 19. 14:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Énis így gondolom,hogy a régebbiek sokkal jobbak!
2015. aug. 19. 14:43
 5/10 veterán vas ***** válasza:
100%

Az ismerős körben, ha valaki fikázza a Queen-t, mindig vissza szoktam kérdezni: Hol is vannak az 5-10-20 évvel ezelőtti "hűdenagyon fölkapott sztárok"? Volt néhány évük/slágerük, és már nem is tudjuk, hogy kiről beszélünk.... :(

Viszont a Queen-t, a Beatles-t, a Zeppelin-t, minden zeneszerető és értő generáció újra fölfedezi magának.

Örök zenék!

2015. aug. 19. 15:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Például hol van most Sam Fox meg ezek az egy nagy slágeres zenészek?
2015. aug. 19. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd már el magad no!!
2015. aug. 19. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz, sőt, legyél büszke rá, hogy te !zenét! hallgatsz! Az lenne gáz, ha a mai divatos szarokat hallgatnád.
2015. aug. 20. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A Queen a legnagyobb számomra
2015. okt. 8. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem a zene kora érdekel, hanem a minősége, tartalma. Queent nagyon imádom. Ha tetszik, hallgasd! :)
2020. júl. 30. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!