Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj az, ha az érzéseim helyett...

Baj az, ha az érzéseim helyett az eszemre hallgatok?

Figyelt kérdés
Én sosem szeretek az érzéseimre hallgatni, mindig inkább az eszrmet használom. Tapasztalatom az, hogy így sokkal jobb döntéseket hozok. Ez nem azt jelenti, hogy nincsrnek érzelmeim, csak nem ők állnak az első helyen, és nem rakom ki őket a "kirakatba". Ez az életem minden területére igaz, kivéve, ha előadok, tehát szavalok, vagy énekelek. Ott megmutatkozik az érzelmes oldalam...

2015. júl. 19. 23:29
 1/3 anonim válasza:
Bölcsebb nem is lehetnél! Az ész hozza a reális döntéseket.
2015. júl. 19. 23:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem baj. Legalább nem fogod soha sem besz*pni.
2015. júl. 20. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:
64%

A legértelmesebb döntés! Sok baromságot elkerülhetsz a gondolkodással.

Egy ge.inek,ha beléd köt nem ütsz vissza,hanem úgy töröd el a kezét,hogy arról még ő sem tud.

Csak egy negatív példa azért,hogy tudd vannak gonoszak is ezzel a képességgel. :-D

Bár ha nem tud róla lehet,hogy legközelebb is beléd köt,de akk mielőtt hozzád érne kérdezd meg hogyan történt,olyan nagyon sejtelmesen. Itt megvan a bosszú és a leckéztetés is. :-D

Bár lehet te a békésebb megoldást választanád a bosszú nélkül. Tényleg csak példáztam. :-D

2015. júl. 20. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!