Freddie Mercurynak az emberek, hogy-hogy elnézték, hogy meleg? Mi ma ez egy komoly bűnnek számít?
ha jól vagyok informálva, Freddie Mercuryt nagyon sokan szerették nem is zavarta semmilyen rajongóját, hogy melyik nemet szereti, de ha mégis ma kiderül egy sztárrol, hogy homo akkor azt lenézik
miben volt ő más?
Én meg úgy látom, ma elnézőbbek, toleránsabbak az emberek, mint az ő korában. Nyugat-európában nem is volt ez igazán soha téma. Itt a sántát is megbámulják, megszólják sokan, ott csak a gyilkosokat.
Érintett vagy, hogy ezt az önismeretbe írtad? Értelmes embernek ez nem lehet ok bármiféle megkülönböztetésre.
Az ókortól napjainkik minden korból lehet mondani néhány meleget, akiknek a neve mai napig fenmaradt.
Atya-Úr-Isten.
Az ilyen telibe van xarva,hogy esetleg más, amíg nem csinál ehhez kapcsolódóan ilyen közsértőt vagy mit:)
Freddie<3<3<3
*Freddie pedig szeretve, imádva, (bocsi,hogy nem egybe írodott:$)
:)<3<3<3
Picit off, de:
Tudtátok, hogy nem lehet leírni ezen a nemes oldalon, hogy k*csög, mert azt moderálják? Nevetséges. Azt, hogy k*csög. A kancsót lelehet, vagy azt is ki kell csillagozni?
---
Egyébként azt írtam, hogy van különbség a melegek, és a k*csögök között.
Na, akkor megpróbáljuk:) : kancsó ...
hát amúgy tényleg az ilyen tároló cuccos:) Népművészeti cserépedény:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!