Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Freddie Mercurynak az emberek,...

Freddie Mercurynak az emberek, hogy-hogy elnézték, hogy meleg? Mi ma ez egy komoly bűnnek számít?

Figyelt kérdés

ha jól vagyok informálva, Freddie Mercuryt nagyon sokan szerették nem is zavarta semmilyen rajongóját, hogy melyik nemet szereti, de ha mégis ma kiderül egy sztárrol, hogy homo akkor azt lenézik

miben volt ő más?

2014. márc. 23. 12:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

azért írtam ebbe a témakörbe mert itt több a normális mint a szex témába, meg ide is illik valamennyire, de egyébként nem vagyok érintett :D

akkor elképzelhető, hogy csak a szüleimtől tudom rosszul. de ők egyértelműen abban a hitben élnek, hogy a melegség nem egy veleszületett rendellenesség, hanem egy később kialakult pszichikai defekt, ezért elítélik a melegeket, kivéve Freddie Mercuryt mert ő nagyon nagy volt..áá értem, szóval először el kell érni az embernek, hogy sokan szeressék, és ha utána bejelenti, hogy meleg akkor a rajongókat nem érdekli, de ha eleve úgy csinálna karriert,hogy az emberek tudják, akkor csak negatív reklámot csinál magának

2014. márc. 23. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak a miheztartás végett: Freddie Mercury biszexuális volt, nem meleg.
2014. márc. 24. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mert ha születès előtti hatás miatt van, akkor elfogadjuk, ha kisgyerekkori külső hatásokból fakad, akkor elítéljük.

Nem látom az összefüggést.

Ha valaki fél lábbal született azzal jófejek vagyunk, de ha két éves korában vesztette el az egyik lábát, azt kiközösítjük?

2014. márc. 25. 07:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Pet show boys, REM, Placebo, Judas Priest. Csak néhány azok közül, amelyek tagjai közt vannak melegek, ma is játszák őket a rádiók, szórakozóhelyek, koncertjeiken tömegek vannak.

Ha valaki jó dolgot csinál, azt könnyebben elfogadják.

2014. márc. 25. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Többiek jól írják, Freddie biszex volt, nem meleg, és ezt nem is kötötte senkinek az orrára jó darabig. Miért is kellett volna? Ettől ugyanolyan fantasztikus tehetség volt.

Sőt, nevetni fogsz, de pl. David Bowie egy időben azt terjesztette magáról, hogy meleg, mert ennek akkora hírértéke volt, hogy többen vették a lemezeit. Szerencsére a Queennek nem kellett ilyesmihez folyamodnia, ők a tehetségükkel taroltak:)

Az egy érdekes kérdés, hogy miért van, hogy annyi tehetség meleg volt (Oscar Wilde író, Pier Paolo Pasolini rendező stb.). Talán szenzitívebbek a világra vagy nem tudom.

Amúgy szerintem az emberek lassacskán kezdenek már szerencsére elfogadóbbak lenni ebben a témában, bár itthon sajnos elég lassú a fejlődés.

Amit az egyik válaszoló linkelt gay vs. epicje az k.vanagy:D

2014. márc. 28. 23:11
 16/16 anonim ***** válasza:
nem tudták, freddie eztnemmondta el. a halála előtt egy nappaltudták meg azt is, hogy aids-es.
2018. aug. 25. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!