Miért érzem ezt? Úgy érzem, segítenem kell másokon, fel kell nyitnom a szemüket, támogatnom kell őket, még ha nem is akarják.
Figyelt kérdés
Olyan ember vagyok, aki akkor érzi legjobban magát, ha segíthet másokon, ha tehet másokért, tehet a világért, jobbátételéért. Nekem, gyakran, úgy érzem, szükségem van egy emberre, akinek segíthetek. És igazából nem is nagyon várok el semmit, csakhogy egy lelket megmentsek attól, hogy rossz útra tévedjen. Ez valami komplexus?2010. márc. 7. 19:00
2/11 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el, 1. :D
Ugyanezt akartam én is írni, egy rugóra jár az agyunk.;)
3/11 anonim válasza:
Normélis, vannak ilyen emberek.
4/11 anonim válasza:
Menj el önkéntes melókra, hátha ott kiéled magad.
5/11 A kérdező kommentje:
De én úgy érzem, nagyon közel kell valakihez kerülnöm, hogy segíthessek.
2010. márc. 7. 19:12
6/11 anonim válasza:
Rosszul érzed, akkor ez önzés..
Amúgy a jó útra terelés és szem felnyitás alatt mit értesz? Lehet hogy te is rosszul látsz valamit és csak még rosszabb irányba terelnéd.
Ha valakihez meg közel kerül az ember, az természetes h segíteni akar, ez alap lenne!
De ismerősöknek akkor szólj bele az életükbe ha kérnek is rá mert különben lehet h támadásnak veszik.
7/11 anonim válasza:
Jelentkezz a krízisközpontba ;)
Vagy keress munkát vmi hajléktalanszállón =)
8/11 anonim válasza:
Ez nem inkább szeretethiány? Úgy érzed h egyedül vagy stb?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Igazából nem várok el semmit érte. Gyakran úgy is szoktam segíteni, hogy bántanak.
2010. márc. 7. 20:16
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez szép dolog, egy bizonyos határig. Van egy ismerősöm, aki már annyira segíteni akar, hogy imát mondat el velem és keresztet vet rám, na ez már beteges. De a te esetedben kedves gesztus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!