Van/volt valami hülye szokásod? Ha volt, hogyan szoktál le róla? (enyém lent)
énis mindig megnézem magam kirakatokban meg tükröződő üvegekben, debil esetben pocsolyában is:D
rágom a szám, a körmöm a köröm melleti bőrt.
Fájósra ülöm állandóan a fenekem.
Ja és mindig arra nézek amerre a szél fúj, mert úgy kevésbé megy a hajam a szemembe(az nagyon idegesít). Hát igen a divatfiúk átka :D
Rágom a számat,
Ha zavarba vagyok, elkezdek köhögni,
Ha ideges vagyok, elkezdem harapdálni a körmömet (de nem rágom le),
Tükör nélkül a lábamat sem teszem ki a lakásból, és persze percenként csekkolom, h rendbe van-e a hajam, sminkem..
Állandóan rágózok
-rágom a szám
-okoskodom
-hisztis vagyok
-folyton magammal törödöm
-egom az egekben
-nagy a szám
-piszkálom a hajam
stb... sorolhatnám.
:D
15/L
Szerintem nincs semmilyen konkrét rossz vagy hülye szokásom.
Viszont mindig nagyon maximalista és precíz vagyok. Ezzel sokszor sikerül mások agyára mennem :)
Elolvastam az eddigi válaszokat, rám egyik sem illik, egyik sem hoz lázba és nem is csinálom... Most hülyén kellene éreznem magam? :D
De ha ez beleszámít akkor én is nagyon lusta vagyok.
Viszont a semmittevést nem bírom ezért hisztissé válok és ordítozom, hogy ez így mennyire nem jó. :D De csak ritkán vagyok ilyen, ha nem alszom ki magam.
Esetleg azt említeném még meg, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket miután megvettem mindig szappannal megmosom. Én másképp nem eszem meg, mert nagyon mocskos.
De szerintem ez nem rossz szokás, nem akarok róla leszokni és nem is zavar.
régen körömrágás volt, felvettem egy nagy bundás kesztyűt,és napokig azthordtam..
most csontropogtatás van,erről nemtudom,hogyan lehetne leszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!