Van/volt valami hülye szokásod? Ha volt, hogyan szoktál
le róla? (enyém lent)
-rágom a körmöm
-rágom a számat kívül-belül
-színezési mániám van:D
-számolom a lépteimet
-a kocsik rendszámából értelmes szavakat szoktam kirakniXD
L
2010. márc. 7. 10:48
12/33 A kérdező kommentje:
Juj ezekre nem is gondoltam:D Akkor:
-énis lusta vagyok
-rágom a számat is néha
- a körmömet régen rágtam de leszoktam róla, azóta szépen megnövesztettem és mindig ápolom, csak ugye a körömlakk..
-körömbőr..
-néha énis számolom a lépteimet vagy figyelem hogy hova lépek meg hasonló hülyeségek de ezek ritkák.
Meg hasonlók de mondjuk ezeket még nem nevezném szokásnak (az én részemről, mert nem gyakoriak), nálam inkább csak a szájas, de leginkább a körömlakkos dolog.
hát én nem rágom a számat, inkább letépem a bőrt a felső meg az alsó (nem tudom mi a neve, az ajtaim alatt, a fogaim előtti bört) és ha filcet kapok a kezembe, akkor leírom azt ami az eszembe jut. Ez néha elég ciki. És, őőő ja igen. Mikor megyek valahová gyalog, akkor a szembe jövő emberekről történeteket találok ki, de ilyen nagyon durvákat. És néha a tanáraimről is.
2010. márc. 7. 17:28
2010. márc. 7. 17:29
Én ha elhaladtam egy olyan tárgy mellett aminek volt sarka (pl. asztal vagy szekrény) akkor mindíg hozzáértem a sarkához, mert azt hittem, hogy beleakadt a bőröm és le kell onnan szednem. xD Végülis nem akadt bele meg semmi, de olyan érzésem volt és ha kihagytam akkor visszamentem. :D Ez marhára idegesített. Szerencsére leszoktam róla. :D
2010. márc. 7. 20:43
16/33 anonim válasza:
Fúúú... azt én is szoktam, hogy az ujjaimmmal leírok szavakat, de egyre ritkábban, amúgy én is megfigyelem az embereket, a lépteim..ha négyzet alakú köveken lépkedek figyelem, hogy hova lépek, a körmöm minden éles dologgal tisztítgatom, állandóan kell babráljak valamivel, ha valakivel beszélgetek közben valamit még 100% h csinálok, most például ilyen kis sajtos valamiket rágcsálok, mindjárt elfogynak és akkor megyek és alszok. Ha valaki valami hülyeséget mond és viszonylag jóban vagyunk, akkor azt mindig kicsit megütögetem :))). Hú, most kb ennyi jutott eszembe.
2010. márc. 7. 23:54
17/33 A kérdező kommentje:
akkor úgytűnik ezek nem is olyan egyediek:P nem is vagyunk hülyék, csak emberek:D
-nem lépek az utcán repedésekre.
2010. márc. 9. 19:46
A kocsik rendszámából én is értelmes szavakat igyekszem formálni. Szerintem nem rossz szokás, legalább nem unatkozom.
Az viszont rossz, hogy akárhol látom magam tükröződni, muszáj megnéznem a hajam, a sminkem, a ruhám.. Hogy jól áll-e.
2010. márc. 9. 21:20
20/33 anonim válasza:
nem tudom leállítani az arcizmaimat... állandóan vágom a pofákat,attól függően épp mire gondolok...legyen az öröm,harag vagy undor stb... sokszor szóltak hogy miért vágok ilyen meg olyan fejet, és sose tudtam megmagyarázni,mert csak elkalandoztak a gondolataim...tök gáz néha,amikor azon kapom magam h mindenki röhög amilyen arcot vágok elbambulva...
2010. márc. 11. 15:58
Kapcsolódó kérdések: