Basszus most mit csináljak? Miért vagyok ilyen hülye?
egy betegségemből adódóan mindenki ellenszenves vagy semleges velem,így a fiúkkal se volt semmi.Viszont,ha 1 fiú kedvesen hozzámszól,segíteni próbál,beleszeretek...Lehet velem egykorú vagy 10 évvel idősebb...Most is megint belezúgtam vkibe,és már mindenfélét álmodozok...Pedig én nem szeretem őt! És nem akarom,mert tudom,hogy egy egoista,önimádó alak,és tényleg nem akarom...De miért zúgok én bele mindenkibe?Próbálok ellene tenni,de nem megy...
18/l
Szia!
Azért szeretsz bele másba, mert vágysz a szeretetre az együttérzésre, az hogy más elfogadjon téged? És emiatt történik a nagy fellángolás, mert ebbe ritkán van részed?
Kérj több segítséget másoktól fogadd el a segítséget másoktól :-)
18 évesen még nembiztos az hogy tudod hogy ki az életed párja...Tudod a szerelemnek is több fajtája van és idővel megismerheted mindet...
Milyen betegséged van ,ha szabad érdeklődnőm?
ez de érdekes kérdező
hasonlító gondjaim vannak , ha csajról van szó és beszélek vele azt jelenti hogy szimpatizálok vele ergo megtetszik
van pedig hogy csak külsőleg tetszik a csaj,viszont belsőleg nem és akkor is beleesek:\
tök béna
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!