Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Basszus most mit csináljak?...

Basszus most mit csináljak? Miért vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés

egy betegségemből adódóan mindenki ellenszenves vagy semleges velem,így a fiúkkal se volt semmi.Viszont,ha 1 fiú kedvesen hozzámszól,segíteni próbál,beleszeretek...Lehet velem egykorú vagy 10 évvel idősebb...Most is megint belezúgtam vkibe,és már mindenfélét álmodozok...Pedig én nem szeretem őt! És nem akarom,mert tudom,hogy egy egoista,önimádó alak,és tényleg nem akarom...De miért zúgok én bele mindenkibe?Próbálok ellene tenni,de nem megy...

18/l

2011. szept. 22. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is majdnem ugyanilyen vagyok, csak azzal a különbséggel hogy nem feltétlenül szeretek bele mindenkibe. De képes vagyok belezúgni a lányok 80% ba aki velem beszél hosszabb ideig akár akarom akár nem. 19/F
2011. szept. 22. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azért szeretsz bele másba, mert vágysz a szeretetre az együttérzésre, az hogy más elfogadjon téged? És emiatt történik a nagy fellángolás, mert ebbe ritkán van részed?

Kérj több segítséget másoktól fogadd el a segítséget másoktól :-)

2011. szept. 22. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:
igen 2. válaszoló ez az ok...de ebből a jelenlegi személyből nagyon ki akarok szeretni....! Mert van rajta kívül egy "régebbi" imádottam,és én csak őt akarom szeretni....Mert ő tényleg lelki társam lenne,nem úgy mint ez az "új"...
2011. szept. 22. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:

18 évesen még nembiztos az hogy tudod hogy ki az életed párja...Tudod a szerelemnek is több fajtája van és idővel megismerheted mindet...

Milyen betegséged van ,ha szabad érdeklődnőm?

2011. szept. 22. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

ez de érdekes kérdező

hasonlító gondjaim vannak , ha csajról van szó és beszélek vele azt jelenti hogy szimpatizálok vele ergo megtetszik

van pedig hogy csak külsőleg tetszik a csaj,viszont belsőleg nem és akkor is beleesek:\

tök béna

18f

2011. szept. 23. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!