Van/volt valami hülye szokásod? Ha volt, hogyan szoktál le róla? (enyém lent)
van egy pár.. :')
-mindig fickálok
-a megkeményedett bőrt a körmöm mellől mindig levágom, sokszor vérzésig
-aminek van egy kicsi hegye azzal azonnal a körmöm pucolom
-ha öngyujtó van nálam gyujtogatok.. persze csak óvatosan.
-mindig vakarom a fejem holott nem is viszked
-az üvegekről mindig leszedem a papírt
nagyon idegesittőek.. :S sokszor észre sem veszem hogy csinálom őket.
Rágom a bőrt a körmöm mellől, a kezem ügyében lévő tollakat szétszerelem, amint egy picit unatkozni kezdek, mostanában egyre többször nem egyszer szappanozom meg a kezem, hanem 2x, és a körömlakkot én is kaparom.
18/L
- Pikkelysömör betegségem van, és a vastag elhalt bőrréteget (nem hullik le magától) állandóan kaparom, pedig nem kéne...
- Szeretek okoskodni, mindig nekem kell, hogy igazam legyen és utálom, mert tudom, hogy ezzel csak idegesítek mindenkit.
- Én is amivel lehet tisztítom a körmöm.
- Túl pesszimista vagyok.
- Túl aggódós vagyok.
- Lusta is vagyok.
stb... :(
-Tépkedtem a számról az elhalt bőröket (persze vérzésig:S)
És hogy hogy szoktam le róla? Elkezdtem az ujjaimat csavargatni, aminek az ízületeim látják majd a kárát...:S Na de inkább ez, mint a cigi.
Sokszor unalmamban elkezdem vakarni a kezem, aztán úgy fél óra múlva rádöbbenek, hogy fáj és vérzik...
Régebben rágtam a körmöm, aztán rájöttem, hogy tesiórán ez nem valami jó, mivel vagy magamat, vagy valaki mást megkarmolok. Azóta teljesen rövidre vágom a körmeimet, hogy véletlenül se tudjam lerágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!