Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érezte már vki így magát? (lent)

Érezte már vki így magát? (lent)

Figyelt kérdés

kb. egy hónapja olyan zavaros minden. Ellökök magamtól mindenkit(szakítottam a barátommaol, pedig szeretem, össze vesztem a családommal és a barátokkal) nem maradt senki akivel őszinte lennék, nem úgy értve h hazudok nekik hanem egyéltalán nem beszélek magamról. Teljesen bezárkózok. és szeretem azt érezni ha veszélyben vagyok vagy ha tudom, hogy bármikor vége lehet mindennek, és utálom ha aggódnak értem, ha szeretnek. Közben meg vadidegenekkel beszélek órákat msn-en, mert ott nincs semmi személyes téma és élvezem ahogy játszok másokkal.

Akiket pedig szeretek azokat igyekszem távol tartani magamtól.

Miért van ez? Érezte már vki így magát? Mit tehetek ellene(megnyílni nem tudok, ahhooz gyenge vok)

16/L

2010. márc. 4. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ezt úgy hívják hogy kamaszkor,csak nyugi legyél türelmes
2010. márc. 4. 20:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt ilyenem, nem volt senkim jóformán, mindenkitől eltávolodtam. azóta kicsit visszaálltak a dolgok maguktól, de ha nem bízol senkiben nincsen kiben csalódnod, és erősebb leszel. és "sebezhetetlenebb"
2010. márc. 4. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs veled leány:)Ne aggódj!Ez természetes:)
2010. márc. 4. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen én is valami ilyesmi korszakomban vagyok :( 17/L majd ez is elmúlik idővel ...
2010. márc. 4. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
heh velem is ez van kivéve azt h nem vesztem össze senkivel és barátaimmal,családommal tudok őszintén beszélni mindenről
2010. márc. 4. 20:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsokkal nem tok szolgálni,, de nem kell félned elmulik! :D fell a fejjel!
2010. márc. 4. 20:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

azért érzed azt, hogy bármikor vége lehet mindennek, mert ez így is van

szeretsz másokat manipulálni? hmm, te vagy az én csajom :)

2010. márc. 4. 22:01
 8/13 anonim ***** válasza:
73%
én most vagyok 15 (lány), én is ilyen korszakomban vagyok. Habár veelm egy hülye köcsög miatt van ez. ^^
2010. márc. 4. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem vagy 15 éve ez van kisebb megszakításokkal. Szerencsére a mostani barátomat nem érdekelte sokszor, hogy mit mondok, nem hagyta, hogy eltaszítsam, talán kezdek rendbejönni. Neked még van esélyed, hogy ne ragadj ebben. Próbálj MSNen a régi barátaiddal is beszélni, legalább ott.
2010. márc. 5. 04:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát, ezt a kérdést talán valami oka van hogy megtaláltam, nem tudom, ugyan ezt csinálja most a barátnőm is, vagy ex barátnőm, vagy nem tudom már.Mindig imádott velem lenni, most meg még az is zavarja ha msn en ráírok... nem értemmi történhetett... egyik napról a másikra teljesen megváltozott:(

16F

2010. márc. 5. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!