Érezte már valaki, úgy, hogy "kimondhatatlan" módon vágyik arra, hogy egy konkrét külföldi országban éljen? (Nem csak anyagi okok miatt, hanem azért, mert úgy érzi ott lenne értelme az életnek, és szinte oda valósinak érzi magát. )
Igen, nekem is Anglia után volt ilyen érzésem. Annak az országnak tényleg nagyon nagy hangulata van. Engem igazából ez ragadott meg, sem az anyagiakat, sem a boldog életet nem kötöm hozzá. Előbbit azért nem, mert hiába élnek magasabb szinvonalon, azért az sem úgy van, h valaki kimegy és akkor rögtön milliomos lesz, ugyanúgy melózni kell mitn itthon, csak annyi előnye van, hoyg lehet előre tervezni, nem kell a holnaptól tartani. A boldogságot meg én itthon is megtaláltam.
De ha akarod próbálj szerencsét, kimehetsz dolgozni, úgy a családodat is eltartod, meg az országban is élsz egyszerre, és talán az is összejön, hogy egyszer kiköltöztök mindahányan.
Én 12 éves korom óta Izlandon szeretnék élni. De azt hiszem, nem fogom megtenni, nagyon messze van, nem is egyszerű megközelíteni, és nem szeretném, ha csak évente láthatnám a családomat, rokonaimat. Ráadásul pont Izland volt az az ország, ahol bedőlt a bankrendszer teljesen a válságban, szóval nem lehet ott most mesés az élet. És nem utolsó sorban, nem is tudok izlandiul.
De azt megfogadtam, hogy egyszer el fogok jutni oda, ha törik ha szakad, de ott élni már nem szeretnék, vagyis az eszem nem szeretne, a szívem igen.
Mindig is vagytam Nemetorszagba, aztan par evet kint is eltem. Most Angliaban elek, jo itt, de szivesen elmennek egy melegebb orszagba is, mert az idot itt soha nem fogom tudni megszokni. Vagy fuj a szel, vagy esik az eso, vagy hideg van. Nekem hianyzik a jo ido, nagyon. Tudom, hogy a jo idobol nem lehet megelni, de megis.
Annyi jot hallottam Ausztraliarol, hogy oda szivesen kikoltoznek. Olaszorszagban is elnek szivesen.
Én meg pont,hogy hazavágyok.Konkrétan mi is Angliába lakunk.1hónapja.Hiányzik M.o. Pedig először jó bulinak tűnt.
Mi is ketten vagyunk gyerekek,és anyával költöztünk.
Én 18 vagyok. Angliába szeretnék menni, de már nagyon. Sztem meglesz itthon az egyetemet, aztán húzok ki. Már alig várom. Egyszerűen elegem van Mo.ból.
De mondjuk jöhet Németo. is. Ott már voltam párszor, az is tetszik, csak a nyelvvel vannak gondok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!