Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érezte már valaki, úgy, hogy...

Érezte már valaki, úgy, hogy "kimondhatatlan" módon vágyik arra, hogy egy konkrét külföldi országban éljen? (Nem csak anyagi okok miatt, hanem azért, mert úgy érzi ott lenne értelme az életnek, és szinte oda valósinak érzi magát. )

Figyelt kérdés
16 éves koromban voltam Angliában, azóta vissza-vissza térő módon mindig arról álmodozom, hogy ott éljek./éljünk. Lenyűgöz, minden ami angliai. Már azóta van családom, 2 fiam. Vágyom arra, hogy ott éljünk. Aki érezte már így és ki is költözött, Csalódott? vagy tényleg jó volt a megérzése, és ott \'boldogan\' él?
2009. márc. 9. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ironikus módon Görögországba vágyom, már nagyon rég óta. Számtalanszor volt alkalmam kint nyaralni és érdekes mód, soha nem azt éreztem, hogy külfödlön vagy, sokkal inkább, hogy haza érkeztem. Máig vissza akarok menni, de sajnos nem tudok görögül. Volt szerencsém bejárni fél Európát, köztük Angliában is voltam, de ez az ország tényle egészen egyedi, szoval nem tudom, mi ez nálam, csak egy érzés, hogy oda tartozom! :D
2011. aug. 30. 20:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is bejártam fél Európát (még Amerikában és Afrikában is voltam), és nekem Olaszország a szívem választottja, mégpedig Róma. Tavaly tavasszal voltam ott először, és egyszerűen olyan gyönyörű, költői az a hely, főleg reggel, amikor a lélegzetelállító épületeket nyaldossák az első napsugarak. Teljes önkívületben jártam az utcákat, egész végig úgy éreztem, mintha egy álomban lennék. És nem luxushotelben voltam, szóval nem a turista illúzió tévesztett meg - egy sima egyszerű kis szállóban voltunk. Valószínűnek tartom, hogy ha rövid időre is, de ki fogok költözni a közeljövőben.
2012. szept. 1. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!