Más is érezte már magát ennyire egyedül?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy annyira összejött most minden. Nincs senkim, nem is tudok megismerni senki olyat, aki normális lenne, nekem meg bárki nem jó. Netben főleg nem bízom, van akinek sikerül de én is próbálkoztam már vele, igaz nem teljes gőzerővel, de akkor is. Legjobb barátnőm sem úgy viszonyul hozzám ahogy kéne. Mondok neki bármit is, mintha nem is érdelné le sem reagálja, állandóan csak a maga dolgaival van elfoglalva meg a "pasijával". Sokszor érzem hogy nincs senkim és nem érdeklek senkit, a családomat kivéve. :( Van valaki, aki hasonlóan érez?2010. febr. 7. 17:39
1/7 anonim válasza:
Nekem is csak anyukám van,szóval még azt sem mondhatom,hogy a családomra számíthatok...
3/7 anonim válasza:
Én is sokszor érzem így: emberek, barátok vesznek körül, de olyan mintha én ottsem lennék, és borzasztóan egyedül vagyok olyankor. De ne csüggedj! Egy nap úgy is eljön majd az az ember aki mindennél jobban szeretni fog ( legalább is nekem mindig ezt mondják)
Amúgy meg ha a barátnőd csak a pasijával van elfoglalva akkor meg ne is törődj vele, beszélgess addig mással!
Remélem rendeb jösz! Kitartás! Rem. tudtam segíteni :)
5/7 A kérdező kommentje:
18:06-os, köszi! :) Egy remek példa vagy arra, hogy a barátnőmből pont ez az érzelmesség hiányzik. Nem érti meg a lelki gondjaimat, bajaimat, stb. Köszi a bíztatást! :) Remélem, hogy egyszer eljön, csak nem igazán hiszek benne. :)
2010. febr. 7. 18:09
6/7 A kérdező kommentje:
18:07-es válaszolónak: nincs, ahogy fent is írtam.
2010. febr. 7. 18:10
7/7 anonim válasza:
Pontosan így érzek:S 2 hónapja szakított velem a barátom, és most kezdem csak megérezni, hogy mennyire rossz:S Barátaim nincsenek, nincs kivel bulizni mennem, és én is úgy vagyok, hogy nekem nem akárki kell. Szar, de majdcsak lesz jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!