Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is volt vele úgy, hogy 20...

Más is volt vele úgy, hogy 20 évesen még mindig KIS KAMASZNAK/KIS TININEK érezte magát?

Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, de totál így vagyok...
2010. aug. 6. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
igen :(
2010. aug. 6. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is(de csak bizonyos dolgokban)

Utálok állandóan komolynak lenni, de komoly dolgokról is lehet velem beszélni,

viszont imádok ökörködni, viccelődni hülyülni

Talán azért van ez mert külsőre sokkal fiatalabbnak néznek

26 vagyok amúgy

2010. aug. 6. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
IGEN, MÁS IS VOLT VELE ÚGY. MOST JOBB?
2010. aug. 6. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
totál ugyanez..én 19L vagyok:)
2010. aug. 7. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha megnézem,hogy milyenek a mai tinik és az én korosztályom (20) inkább örülök,hogy nem vagyok olyan mint egy Tinédzser. ;D
2010. aug. 7. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze! Szerintem a mai világban ez egyre gyakoribb. Míg a szüleimmel éltem 18 éves koromig, nem igazán tudtam lázadni, elég viccesen hangzik, de én 19 évesen (!) tartottam ott, ahol más 13 évesen. Akkor lettem "rocker", igyekeztem úgy is öltözni (anyám nem engedte volna meg, míg otthon laktam, hogy így jártam, én meg túl gyenge voltam ahhoz, hogy lázadjak, mellesleg igényem sem volt). Egyetemista koromban éltem úgy, mint egy kamasz: buli, pia stb. ezerrel.

Aztán vége lett ennek is. :) De nem bánom, hogy megtörtént, kellett.

25/L

2010. aug. 8. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!