19 évesen minek számít az ember? Tininek, vagy fiatal felnőttnek?
Tini - tinédzser - teenager(angol), azt jelenti tizenéves. Te is az vagy még.
Az hogy annak is számítasz e, tőled függ. Ha iskolába jársz akkor szerintem annak.
A tizenéves kor nagyon tipikus jellemzőket von maga után, amiket lehetne most sorolni, de ez irtó hosszú. Én főleg úgy tudnám jellemezni, hogy olyan problémáik vannak, amik csak nekik probléma. Néha tényleg olyanokon tudnak bajlódni, meg aztán sokat elkapnak ezek a nagy világ elképzelések, stílusoknak hívják. aztán meg van akinél máshogy zajlik, de valami akkor is annyira feltűnően kamasz rajta.
19 évesen a tizenéves korodnak a végét járod, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy te még tini vagy. Tekints vissza, és ha látsz valami nagy változást az elképzeléseidben, az utóbbi pár évhez képest, akkor már nem vagy az. Ezt te fogod érezni.
Nekem ilyen volt:
Egyszer csak nem lettek fontosak azok a dolgok, amik addig a legfontosabbnak tűntek, és egészen más lett az értékrendem is. Ezek után jobban kijöttem a szüleimmel. És hamarosan elkezdődött a főiskolás élet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!