Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány éves kortól van bent...

Hány éves kortól van bent valaki a tinikorba? én 13 vagyok és kíváncsi vagyok, hogy ezt már lehet e tininek nevezni? Timit gondoltok erről? L/13

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 14:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A tini egy angol szó rövid magyar formája.

teenager = tinédzser = tizenéves

Ha 1-essel kezdődik, már tini vagy :)

Amúgy jellemzően a középiskolás kor a tinikor. Esetleg előtte a 7-8.

2011. febr. 4. 14:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Nekem a 17-18-19 már annyira túl nagynak tünik ahhoz,hogy tininek nevezzük...
2011. febr. 4. 14:34
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Általában 17 éves korára már elég érettek ahhoz az emberek, hogy ne legyenek "tinik". Akkor már inkább fiatal felnőttek.

Szerintem az igazi tinikor 12-17 éves kor között van, de van, aki már tízévesen érett, van, akinek 18 évesen se nő be a feje lágya.

2011. febr. 4. 16:33
 4/14 anonim ***** válasza:

A feje lágya 20-22 évesen nő be biológiai szempontból. :)

Tiniséget nem az életkorhoz kell kötni. Hanem Tininek azt lehet nevezni, aki úgy viselkedik, mint egy tini. Pasik/Csajok a no.1-es célpont, vagy lazaság vagy karrier építés lehetősége, cigizni, alkoholizálni, mostanában akár drogozni is csak azért, mert "lazának" akarnak látszani.

Ez a tiniség. Ha érettebb vagy, mint ez, akkor fiatalfelnőtt vagy (2000 évvel ezelőtt 13 éves kortól számított vki felnőttnek), vagy ha naívabb vagy, akkor még gyerkőc. Ennyi..

Üdv.

2011. febr. 4. 20:46
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Én 13-14 évesen: sminkelni akartam meg divatos zenét hallgatni, vagyis azt, amit mindenki más. Délután megnéztem a tinisorozatokat, másnap a suliban kibeszéltük

17 évesen kezdtek érdekelni a fiúk (no smink, no divat, kialakuló ízlés)

19-21 éves koromban lazának gondoltam magam, mert térdnadrágot hordtam térdzoknival

Az "átlag" tini felső tagozatos és gimi első-másodéves. ennél fiatalabb még gyerek, idősebb már ifjú. (vagy mi a szösz)

2011. febr. 4. 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem 12-17-ig tini, 19-től felfelé fiatal (kettő köztire nem tudok szót, de ezek közül egyikse :D)
2011. febr. 4. 22:05
 7/14 anonim ***** válasza:

A gimnáziumba járok még tinik.. Kamaszok... A fiatalember kor 19 felett kezdődik el, de csak olyan 23-25 évesen alakul át fiatal felnőtté...

Szerintem a kérdező már igen csak a küszöbén táncol a kamaszkornak.. Viszont addig örülj, míg nem vagy az..:) Szerintem nem olyan vicces és pozitív életciklus ám az!:D

2011. febr. 5. 13:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki más életkorhoz köti, de én úgy vagyok vele, hogy amióta folyamatos érzelmi hullámvasút az életem, azóta érzem magam tininek. És őszintén szólva már szívesen kiszállnék belőle, de még nem lehet...

14/L

2011. febr. 5. 19:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha idiótán viselkedsz, egész nap faszbukon lógsz és hülyeségeket írsz ki, hogy az emberek felfigyeljenek rád, akkor tini vagy:D
2011. febr. 5. 22:57
 10/14 anonim ***** válasza:
13-19-ig teenager.
2011. febr. 6. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!