Mit gondoltok a lányról? 18 éves lesz lassan, Fiús
habár nagyon szép lány ki kell hogy emeljem.
Figyelt kérdés
Nem volt barátja, egyfolytába az autók, fiús dolgok érdeklik, apjával van mindig, együtt mennek mindenhova.. Alig bulizik, imád vezetni szinte az autóknak él és fiús dolgoknak. Köszi a válaszokat.
Azt, hogy ha neki jó, akkor jó, amúgy mi közöm (közöd vagy bárki másnak köze) hozzá. Lehet csak én vagyok ilyen, hogy nem érdekel a más életében való vájkálás.
2010. nov. 20. 11:22
3/11 anonim válasza:
Na ezt sose értettem, hogy mit jelent a "fiús". Miért, a nőiesség azt jelenti, hogy muszáj hülyének lenni a természettudományos/műszeki dolgokhoz? Akkor a mérnök nők nem is "igazi nők"? Na ne már.
Egyébként mit gondolnék róla? Ilyen személyiség és kész.
2010. nov. 20. 11:23
4/11 anonim válasza:
Elég ha csak fiútesói vannak.Én például gyerekkorom ota kickboxolok és fiúk közt nőttem fel,alig volt lány a csapatban de volt h rajtam kivül senki,emiatt a fiukkal mentem akár focizni is meg kosarazni,van aki jobban kijön a fiukkal mint a lányokal.Szerintem majd kinövi.Lehet h nem az érdekli még h húú pasizás meg hogy legyen nőcis hanem inkább a hobbijának él,de lehet csak így érzi jól magát.
2010. nov. 20. 11:24
5/11 anonim válasza:
Reméljük, hogy megnőiesedik majd.:P Ez túl sportosan hangzik:P Ha csak egyoldalú marad ("fiús"), akkor sose lesz igazi NŐ belőle.:S És ha szép lány, akkor pláne kár érte.
2010. nov. 20. 11:25
6/11 anonim válasza:
Nekem sosem volt apám...(csak még "elkészültem") mégis fiús vagyok és eddig senkinek nem volt vele baja. Gépészmérnöknek tanulok, kereketcserélek az autón, számítógépet rakok össze és remélem annyira csúnyának sem tartanak.
Szerintem jobb fejek az ilyen lányok, mint akiknek az a legnagyobb bajuk, hogy most milyen színű műkörmöt tetessenek fel.
Biztos jófej lány lehet:)
2010. nov. 20. 11:26
7/11 anonim válasza:
Igazából semmit se gondolok.Miér ne csinálhatná azt amit szeret.
2010. nov. 20. 11:33
8/11 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek buliznia. A barát meg majd eljön (ha csak nem leszbikus).Ilyen személyisége, aztán kész.
2010. nov. 20. 11:35
9/11 anonim válasza:
Egy nő nem attól lesz nőietlen, hogy szeret vezetni vagy villanyvasutazik és nem a barátnőivel csacsog egy rózsaszín fodrászüzletben, hanem akkor, ha pl nem öltözik, frizurázkodik nőiesen, ha együtt sörözik a matrózokkal és marhanagyokat böfög együtt velük, stb...
Én azt gondolom róla, hogy nem az elvárások és a sztereotípiák szerint él, hanem ahogy Ő szeret.
Attól még lehet majd jó anya, lehet kedves barátnő stb.
(Ha leszbikus az megint más, de most itt arról nem volt szó)
2010. nov. 20. 11:37
10/11 Doddie válasza:
Sok ilyen lány van... Ha ö nem akar lányos lenni vagy nemis tudom akkor ne legyen! Ha ő így érzi jól magát..:D Amúgy sulinkban is csomó ilyen van, én nem vagyok ennyire ilyen de én például járok karatéra (11 évesen) imádok verekedni de ugyanúgy lányos is vagyok...:D Fiúkkal tök jól kijövök :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!