Hogyan lehetek szép lány?
2011. júl. 5. 17:58
1/9 anonim válasza:
Végig se görgettem a képeket mert már a legelső képen is látni,hogy ez egy férfi
3/9 anonim válasza:
Sok smink...Sok sok sminkel egy nagyon csúnya lány is lehet szép, + sok photoshop de azt utcára nem tudod használni.
4/9 anonim válasza:
De te amúgy most férfi vagy?Nem bántásként, csakmert a képpel ha lentebb megyünk kiderül hogy az a szép csaj amugy pasi.
Hát nemtom..smink téll sokat számit:egy kis púder, pirosító, szemceruza, szempillaspirál.
A legfontosabb hogy legyen ápolt az ember: testápoló, parfüm használata, legyenek szépek a körmeid..stb
Amúgy van egy olyan mondás, ami sztem is nagyon igaz, hogy a szépség belülről fakad:tehát előszőr is fogadd el magad olyannak, amilyen vagy és a kisugárzásod is szép lesz:):)
Remélem tudtam kicsit segíteni:)
20/L
7/9 anonim válasza:
ha alapból csúnya vagy, akkor az is maradsz. maximum photoshoppold ki magad, maszkok, 1 elefántmennyiségű smink, és kész.
9/9 anonim válasza:
sztem, ne akarj ilyen lenni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!