Mit gondoltok arról, hogy 16 éves létemre nem férek el a plüssállataimtól az ágyamon :D?
nem baaaj :)
énis szeretem őket,főleg amelyikek jó puhák.
mellettem is itt vannak,és velük alszok :)
15/L
NEM IS KELL FELNŐNÖD HA NEM AKARSZ!!!bár szokj hozzá h sajnos a divatp.csák cikizni fognak,de NEHOGY csak emiatt hagyd abba amit szeretsz!mi az 1ik barátnőmmel és a hugával,mindig plüssökkel játszunk,és azzal alszunk!ők a legjobb barátnőim.(osztálytársam:10,a huga 8 éves)és én úgy érzem h mindigis lesznek plüsseim akkor is ha cikizni fognak érte nem fog érdekelni inkább behúzok neki úgy h 100x is meggondolja h kit cseszeget :):):))
na szia!
10/L :)
ugyan már...miért lenne baj????semmi ciki nincs benne...csak a plázapics*k fogják azt mondani h ciki vagy...meg különben is a legjobb barátnőid ezért soha nem fognak cikizni mivel nekik nem ez számit :) én is tele vagyok plüssökkel, még a barátnőmnek se szoktam odaadni mivel féltem...de ez van...és igaza van az előttem válaszolónak...ha nem akarsz felnőni akkor hát ne nőlj fel... gyereknek lenni jobb :)):)):))nyugiii...ez is csak azt mutatja hogy egy szelid, kedves lány vagy...:)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!