Mit gondoltok arról, hogy 16 éves létemre nem férek el a plüssállataimtól az ágyamon :D?
Figyelt kérdés
Nem szégyellem, de bárki bejön a szobámba, mindig megjegyzi:"minek kell neked ez a sok állat?" de én imádom őket. ahogy kapok egy újat, mindig magam mellé teszem, mostanra az ágyamnak legalább a felét elfoglalják :). más is van ezzel így? ja és ha számít valamit, még mindig nagyon szeretem a meséket :) nem tudok felnőni...=)2010. jún. 22. 16:03
11/19 anonim válasza:
Én 18 vagyok, tele vagyok plüssökkel, imádom a meséket. Nem csak hogy nem tudok, nem is akarok felnőni :)
12/19 anonim válasza:
nem gáz, addig legyél gyerek amíg lehetsz
13/19 anonim válasza:
Nekem van egy plüsskutyám kb. 3 éves koromban kaptam,és azóta mindig vele alszok,(sőt,elárulom egy időben még beszélgettem vele) nem tudom mért "vonzódom" ennyire hozzá:D.Egyáltalán nem ciki.
14/L
14/19 anonim válasza:
nekem is tele van :DD sőt a polcok is XD
és a mesékről le se tudok szokni ,rosszabb ,mint a drog
14/l
15/19 anonim válasza:
Vannak plüssmacijaim sőt plüsspingvinem is meg plüsspárnám.Nem ciki ez:)Inkább aranyos:)
22/L
16/19 anonim válasza:
azt,hogy ne hagyd,hogy kitúrjanak.elvégre felnőtt ember vagy...:-)
18/19 anonim válasza:
20:13 nem engedtem h képet csinálj rólam:D
19/19 anonim válasza:
Nekem csak egy plüss pingvinem van. 20/F XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!