Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érezte már vki így magát? (lent)

Érezte már vki így magát? (lent)

Figyelt kérdés

kb. egy hónapja olyan zavaros minden. Ellökök magamtól mindenkit(szakítottam a barátommaol, pedig szeretem, össze vesztem a családommal és a barátokkal) nem maradt senki akivel őszinte lennék, nem úgy értve h hazudok nekik hanem egyéltalán nem beszélek magamról. Teljesen bezárkózok. és szeretem azt érezni ha veszélyben vagyok vagy ha tudom, hogy bármikor vége lehet mindennek, és utálom ha aggódnak értem, ha szeretnek. Közben meg vadidegenekkel beszélek órákat msn-en, mert ott nincs semmi személyes téma és élvezem ahogy játszok másokkal.

Akiket pedig szeretek azokat igyekszem távol tartani magamtól.

Miért van ez? Érezte már vki így magát? Mit tehetek ellene(megnyílni nem tudok, ahhooz gyenge vok)

16/L

2010. márc. 4. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze mindenki átmegy ilyen korszakokon, de nálam is ez a helyzet már egy éve.

Kijöttem a sulikból, átértékeltem az életem, és arra jutottam hogy nem igazán vannak olyan emberek, akik nekem bármibe is tudnának segíteni, csak én magamon. Van egy csomó ismerősöm, akikkel bulizgatok, meg egy barátom, akit én inkább szex partnernek neveznék, de slussz. Én így jól érzem magam, nem vagyok önző, mert pont hogy az adás a munkám és a tanulmányaim célja.

Én így viszonylag békében élek önmagammal, ezért nem is változok, de ha változni akarsz, akkor biztos el og múlni. :)

21/L

2010. márc. 5. 11:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan..ezt rólam írtad?Én is tök ugyanezt csinálom (kapok is érte eleget)Nekem is mondják hogy majd elmúlik...Persze szerintem is...Majd ha piros hó esik.Én viszont nem is akarok megváltozni pedig tudom hogy ez így nem jó.
2010. márc. 5. 14:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem jó, mert nem ez az általános. Egy darabig én is azt hittem valami bajom van depi vagy mi... Akárhogy is élsz vannak szar napok.

na jó, talán a buddhistáknak nincsenek, de én szeretem megélni az érzelmek szélsőségeit, így sose leszek buddhista, bár nagyon tisztelem őket

2010. márc. 5. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!