Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van úgy rajtam kívül...

Más is van úgy rajtam kívül aki úgy érzi, hogy az élet nem neki való? 21/F

Figyelt kérdés
Csúnya vagyok tele hibákkal, állandóan szorongok, nem vagyok értelmes, semmit nem tudok megjegyezni... Őszintén úgy érzem, hogy nekem már nincs értelme élni. Úgyse lesz senkim aki miatt érdemes lenne küzdeni tovább. Én csak azt látom, hogy szenvedni fogok egész életemben kilátástalanul és egyedül. Még az tart életben, hogy talán jobbra fordulhat az életem valami csoda folytán, de ez a gondolat is folyamatosan halványul el. Hát ez az én történetem röviden és tömören. Szerintetek is jobb lenne, ha véget vetnék a szenvedésemnek?

2015. júl. 12. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom van családod, talán még barátaid is, gondolj arra, hogy nekik mennyire hiányoznál, mi történne ha nem lennél. Szerinted lehet hogy semmi, de én elég valószínűnek tartom, hogy lennének olyanok akiket igen megviselne az elvesztésed. Úgyhogy kérlek, miattuk se és magad miatt se vess véget a szenvedéseidnek, sose tudhatod mi áll még előtted! Gondolj a lehetőségekre! Valószínűleg csak te látod ilyennek magad. Az hogy csúnya vagy tele hibákkal, nem érdekel egy csomó normális embert, ha a belső értékeid ezt kompenzálják. Márpedig biztos vagyok benne, hogy kompenzálnák, csak a szörnyű önbizalomhiányod miatt nem látsz az orrodon túlra. A szorongás is ennek tudható be. Próbálj túllépni a kinézeteden és örülj, hogy ha valaki szeret az azért teszi, mert TÉGED szeret, nem a testedet. Én hiszem, hogy a kevésbé dekoratív embereknek sokkal jobb emiatt, mert igazán szeretik őket nem csak felszínesen mégha esetleg picit kevesebben is. Azt kétlem hogy nem vagy értelmes, az írásodból nem úgy tűnik. Megjegyezni azért nem tudsz semmit, mert folyamatosan azon jár az agyad, hogy mennyire nem neked való az élet. Van értelme élni! nagyon fiatal vagy még, előtted az élet. Keress egy új hobbit, ismerkedj és felejtsd el a negatív gondolatokat és hidd el szebb lesz az élet:)
2015. júl. 12. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én is mert beteg vagyok és sok megaláztatás és szülői arrogancia ért, szeretethiányos vagyok még. De változó az életem, mert vannak jó dolgok is ami tetszik. Valami elfoglaltságot kellene találnod, ha dolgozol akkor mindig lépj előrébb, járj el helyekre, kirándulj, fogadd el magadat amilyen vagy.
2015. júl. 12. 12:59
 3/5 anonim válasza:

Igen, más is van így. Én is.

De azt mondom, az az igazi, ha valaki képes kitartani a végiég, még akkor is, ha az élete nem fenékig tejfel. Mert sokaké nem az, nyilván a tiéd sem, ha ilyeneken gondolkozol. De tudd azt, hogy ha megszülettél, akkor valamiért itt vagy.

Nem mondom, hogy tudsz változtatni a helyzeteden, mert még én sem tudom, lehetséges-e, de annyit megtehetsz, hogy elfogadod a tényeket és azokhoz képest éled az életed, nem másokéhoz méred.

Szerintem nem jobb, ha véget vetsz az életednek. Inkább légy türelmes és várd tovább a csodát. Én is ezt teszem . :)

2015. júl. 13. 05:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kedves kérdező ugyanezt érzem mint, ugyanannyi idős is vagyok. csak nem tudod hozzájön az, se baát, se barán, de méga családom is ok nélkül ellenem van, ők s mondják akasszam fel magam, aztán szegényke vagyunk. Kb. ugy képzeld el hogy kis panellakásban laknk eés egésznap, sarokban kell ülnöm mert semmire sincs pénz, lasan kajára sem. mObiltelefonm nincsen, iskolát abba kellett hagynom:( Munkát nem találok:((.. Nekem sincs értelme élnem:( Akit szerettem lányt nem bezsélget velem átvert.:(. Nincs kedvem::( Elég volt. belefáradtam.
2015. aug. 20. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk én is így érzek,csak én globális problémákat is feltudok sorolni.amik arra sarkalnak,hogy hamatabb befejezzem földi pályafutásom mint azt fent elrendelték.
2015. aug. 22. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!