Van aki rajtam kívül így érez?
Figyelt kérdés
Szóval az életem el van cseszve én is elvagyok és ezen változni akarok változnom kell mert kétlem hogy sokáig kibírom de erre képtelen vagyok egyedül szükségem van valakire aki segít aki kitámaszt , különben eldőlök .
Szóval ha van rajtam kívül egy másik ilyen érzelmi nyomorék akinek szűksége van valakire aki mellette legyen akkor segíthetnénk egymásnak és elölről kezdhetnénk az életet :)
19/f
2013. okt. 2. 22:46
1/2 anonim válasza:
Azt hiszed itt a vége megakarnál halni,de hidd csak el nekem most érzed jól magad.Én is így éreztem meg akartam halni míg egy közeli családtagomat vesztettem el.Rájöttem,hogy eddig boldog voltam,örültem éltem a sz*ros életemet,amit annyira unalmasnak és pocséknak láttam,de rájöttem ,hogy ezelőtt mindig boldog voltam,de most nagy űrt és fájdalmat érzek magamban.Fel a fejjel!Lesz még jobb is!Ne add fel,mert lelőllek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!