Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy kérdéssel fordulok hozzáto...

Egy kérdéssel fordulok hozzátok? Mért van az hogy sokszor mikor alszok vagy esetleg még nem aludtam el olyan mintha valami (DÉMON) mászna rajtam?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon sokszor de sokszor előfordult hogy álmomba éreztem hogy valami mászik rajtam ami elnyom és nem tudok felkelni erős mély állom nem tudnám le írni hányszor fordult már elő velem!

Viszont az éjjel valósággá vált, legalább is úgy érzem:

Akkor kezdjük úgy hogy nem tudtam el aludni csak feküdtem az ágyon NYITOTT szemel és egyszer csak azt éreztem hogy nagyon gyorsan akar lenyomni az állom olyan mintha altatót lőttek volna belém de nem, csak azt éreztem hogy a lábamtól felfele valami nagy.... nem tudom mi mászik és ahogy mászik az alvás nyom el, nem tudom hogyan fejezem ki ennél jobban.... És aztán mikor rajtam mászót nagyon valóságos volt szinte biztos vagyok hogy nem álom volt! Csak azt éreztem hogy bármennyire is fel akarok kelni nem tudok megmozdulni se, nagyon szeretném ha megtudnám mi az ami engem akar és nem kevés ideje...... Várom a válaszaitokat!

2014. okt. 12. 09:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért pont démon? xDDDD
2014. okt. 12. 09:09
 2/17 anonim ***** válasza:
Alvásparalízis. Nézz utána!
2014. okt. 12. 09:13
 3/17 A kérdező kommentje:
mert minek nevezem másnak?
2014. okt. 12. 09:19
 4/17 anonim ***** válasza:
36%
És ilyen emberek szabadon járkálnak köztünk... Baromi gyorsan keress fel egy pszichológust!
2014. okt. 12. 09:45
 5/17 A kérdező kommentje:
Mért kelne nekem felkeresnem pszichológust? Mikor semmi bajom, normális vagyok legalábbis eddig az voltam, viszont az ilyenekbe ők se tudnak segíteni... mert ez csak egy állom vagy akár mi legyen!
2014. okt. 12. 09:51
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ez csak egy álom:D ami, mint a többi álom valóságosnak tűnik. Vagy, ha te nem így érzed szerintem keress egy pszichológust, talán ő tud segíteni.
2014. okt. 12. 09:55
 7/17 A kérdező kommentje:
[link] ehhez hasonló szerintem ez a megoldás!
2014. okt. 12. 09:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Az , hogy nem tudsz megmozdulni az normális velem is élő fordul meha mert már stinte alszol .Én is besz@rtam eleinte , hogy miért nem tudok megmozdulni ,de aztán rajottem és nyugi demonok nem léteznek max a kepzeleted szüleménye vedd fel videóra ahogy alszol mint a paranolmal activitiben.
2014. okt. 12. 10:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem egy állom mert ha fel vagy ébredve vagy nem is alszol és elkap egy ilyen hülyeség igen csak szar érzés átélni ezt és ahogy olvastam nagyon sokan élték már át ezt a dolgot! de 1 2 percig tart és ami tényleg rossz benne hogy ébren vagy és nem tudsz mozdulni!
2014. okt. 12. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Alvási bénulásnak is nevezik , "az ördög lovagol "rajtad , velem is előfordult már

szörnyű érzés csak nekem félig nyitva is volt a szemem és láttam valamit...miután vége volt felsikítottam nagyon féltem

Én azóta nem alszok háttal , vagy fejjel lefelé...

De egyébként sok dolog kiválthatja ezt az alvás paralízist.

Sterssz , alváshiány , alkohol

Meg az "ördög" ugyebár , de ezt csak te érzed hogy milyen a környezeted

2014. okt. 12. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!